ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με τις ευλογίες του Καμπιάσο ο Λεονάρντο

Cambiasso comemora com Leonardo um de seus dois gols na partida: técnico brasileiro conquistou sua segunda vitória em dois jogos no comando da Inter
Καμπιάσο Λεονάρντο IMAGEFORUM

Ο Καμπιάσο έχει πολύ καλή άποψη για τον Βραζιλιάνο τεχνικό Λεονάρντο, ο οποίος εμφανίζεται να έχει το προβάδισμα για να αντικαταστήσει τον Βίκτορ στον πάγκο του Ολυμπιακού.

Το όνομα του Λεονάρντο είναι αυτό που δεσπόζει για να αποτελέσει τον νέο προπονητή του Ολυμπιακού και να τον οδηγήσει στον δρόμο των επιτυχιών, αρχής γενομένης με την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Ο Εστεμπάν Καμπιάσο είχε συνεργαστεί με τον 46χρονο τεχνικό την περίοδο 2010-11 και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει πολύ καλή άποψη.

Εκείνη τη σεζόν η Ίντερ είχε κατακτήσει το Κόπα Ιτάλια, ενώ είχε πετύχει και κάποια ρεκόρ. Όπως για παράδειγμα συγκεντρώνοντας 33 βαθμούς σε 13 συνεχόμενα παιχνίδια και στέλνοντας στα αρχεία της στατιστικής υπηρεσίας του Καμπιονάτο το ρεκόρ των 32 βαθμών σε 13 ματς του Φάμπιο Καπέλο της σεζόν 2004-05 όταν καθόταν στον πάγκο της Γιουβέντους.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ