ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με την "καυτή" τετράδα ο Όσκαρ Γκαρθία

SUPERLEGUE / ÏÓÖÐ - ËÁÌÉÁ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
SUPERLEGUE / ÏÓÖÐ - ËÁÌÉÁ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KLODIAN LATO / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με τον Ζιλέ να επιστρέφει στην ενδεκάδα και τον Μάριν να πλαισιώνει τους Μιραλάς, Φορτούνη και Ανσαριφάρντ στην επίθεση, θα υποδεχθεί ο Ολυμπιακός την ΑΕΚ στο Φάληρο, για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου. Πάει Τρίπολη ο Οτζίτζα.

Το απόγευμα της Τρίτης (23/1) ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει της αναμέτρησης με την ΑΕΚ (24/1, 19:30), με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη.

Ο Όσκαρ Γκαρθία πήρε 22 παίκτες στην αποστολή και η αλήθεια είναι ότι ο Ισπανός τεχνικός δεν θα προχωρήσει σε πολλές αλλαγές προσώπων στην ενδεκάδα, συγκριτικά με αυτούς που εμπιστεύεται στο πρωτάθλημα στο ξεκίνημα της θητείας του στο Λιμάνι.

Άλλωστε και τις μέρες που προηγήθηκαν ο Γκαρθία πήρε... κλίμα για το τι σημαίνουν τα παιχνίδια που έχουν χαρακτήρα ντέρμπι στην Ελλάδα και κατάλαβε ότι το εκτεταμένο ροτέισον δεν αποτελεί επιλογή το βράδυ της Τετάρτης.

Έτσι λοιπόν ο Προτό θα βρεθεί κάτω από το γκολπόστ και ο Χουτεσιώτης θα είναι στον πάγκο. Φιγκέιρας, Ένχελς, Σισέ και Κούτρης έχουν το προβάδισμα για την τετράδα της άμυνας, από δεξιά προς αριστερά. Αουτσάιντερ με πολύ μικρές πιθανότητες ο Μποτία για μια θέση στο κέντρο της οπισθοφυλακής.

Ο Ρομαό βγήκε στο 72ο λεπτό του αγώνα με την Ξάνθη για να είναι όσο πιο φρέσκος γίνεται κόντρα στην ΑΕΚ, όπου η παρουσία του στο βασικό σχήμα θεωρείται δεδομένη. Στο πλάι του Τογκολέζου επιστρέφει ο Ζιλέ, με τον Βέλγο να παίρνει ουσιαστικά τη θέση του Ταχτσίδη στην ενδεκάδα.

Φανέλα βασικού παίρνει και ο Μάριν, που εξέτισε την ποινή του κόντρα στην Ξάνθη. Ο Γερμανός μαζί με τον Μιραλάς θα είναι οι παίκτες που θα καλύψουν τις θέσεις των ακραίων επιθετικών, με τον Φορτούνη να αγωνίζεται στον κλασικό του ρόλο στην πλάτη του Ανσαριφάρντ.

ΜΕ ΟΤΖΙΤΖΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ

Αυτοί οι έντεκα παίκτες μοιάζουν να έχουν ξεχωρίσει στο πλάνο του Όσκαρ Γκαρθία, που έχει μια πολύ δύσκολη σειρά αγώνων μπροστά του και μάλιστα χωρίς περιθώρια στραβοπατήματος.

Ο Ισπανός τεχνικός θα ήθελε να έχει την ευκαιρία να πραγματοποιήσει περισσότερες αλλαγές στο ματς Κυπέλλου κρατώντας φρέσκους τους παίκτες του στη μάχη της Super League, αλλά είπαμε, αντιλήφθηκε γρήγορα ότι αυτό δεν είναι λύση.

Από την άλλη, για τον Ολυμπιακό ακολουθεί ένα εξαιρετικά απαιτητικό ματς στην Τρίπολη (28/1, 19:30) με αντίπαλο τον Αστέρα και στόχος είναι το δέκατο σερί τρίποντο πριν το νέο ντέρμπι με την ΑΕΚ, αυτή τη φορά για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Στα θετικά για τον Όσκαρ Γκαρθία, το γεγονός ότι ο Οτζίτζα Οφόε προπονήθηκε κανονικά την Τρίτη και θα μπει στην αποστολή για το παιχνίδι της Κυριακής στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης". Πολύ σημαντική η επιστροφή του Βέλγου μέσου ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Για τον Ελαμπντελαουί πάλι, στόχος είναι να βρεθεί σε θέση να παίξει στο ντέρμπι πρωταθλήματος με την ΑΕΚ.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χωρίς εκπλήξεις και Οτζίτζα, Ελαμπντελαουί κόντρα στην ΑΕΚ
Με Περέιρα στην εξέδρα τα Ολυμπιακός - ΑΕΚ για το Κύπελλο
Τελικά η Λέστερ είναι η ΑΕΚ
Επίσημο: Στην Ελλάς Βερόνα ο Βούκοβιτς
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ