ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με την ίδια "συνταγή" ο Λεμονής στο ΟΑΚΑ

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Οι Σισοκό, Παρέδες, Μανθάτης, Λεάλι και Βιάνα θα παρακολουθήσουν τη ρεβάνς με την ΑΕΚ (26/4, 19.00) από την τηλεόραση. Στη 19άδα ο Νικολάου. Καμία έκπληξη ως προς τους αποκλεισμούς.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τη ρεβάνς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (26/4, 19.00) και οι επιλογές του Τάκη Λεμονή ήταν... μια από τα ίδια!

Δεν προχώρησε σε εκπλήξεις, ούτε σε ό,τι είχε να κάνει με τους αποκλεισμούς, ούτε και αναφορικά με τους παίκτες που επέλεξε να μπουν στο πούλμαν με προορισμό το Ολυμπιακό Στάδιο.

Εκτός 19άδας έμειναν οι Σισοκό, Παρέδες, Λεάλι και Βιάνα. Επίσης έξω είναι ο τιμωρημένος Σεμπά, ενώ ίσως αποτελεί είδηση το γεγονός ότι παρόλο που ο Βραζιλιάνος δεν υπολογίζεται, ο Λεμονής προτίμησε να αποκλείσει και τον Μανθάτη.

Από εκεί και πέρα, οι επιλογές του ως προς την κατάρτιση της 19άδας ήταν οι συνηθισμένες, συν τον πιτσιρικά Δημήτρη Νικολάου.

Ο Λεμονής έχει καταλήξει στην ενδεκάδα, αλλά δεν έχει ανοίξει στο 100% τα χαρτιά του. Ο Καπίνο θα βρεθεί στα γκολπόστ, οι Φιγκέιρας (δεξιά), Μποτία, Ντα Κόστα, ενώ Ρέτσος και Ντε Λα Μπέγια θα παλέψουν για μία θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Ο Ρομάο θα βρεθεί στα χαφ και αποτελεί ερωτηματικό ο παρτενέρ του (Μάρτινς ή Καμπιάσο). Ο Φορτούνης θα είναι στον γνωστό του ρόλο, οι Μάριν και Ελιουνούσι στα "φτερά" και ο Ανσαριφάρντ στην κορυφή της επίθεσης.

Αναλυτικά η 19άδα: Ανδρούτσος, Ανσαριφάρντ, Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Καρντόσο, Χουτεσιώτης, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ντομίνγκεζ, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Καπίνο, Μάριν, Μάρτινς, Νικολάου, Ρέτσος, Ρομαό.

Photo credits: EUROKINISSI

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ