ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με "συνταγή" 3άρας στην ΑΕΚ, απέναντι και στον ΠΑΟΚ

Με "συνταγή" 3άρας στην ΑΕΚ, απέναντι και στον ΠΑΟΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Πάουλο Μπέντο αναμένεται να πάει με την γνωστή "συνταγή" απέναντι στον ΠΑΟΚ. Μία αλλαγή σε σχέση με το ντέρμπι με την ΑΕΚ και αυτή αναγκαστική λόγω του τραυματισμού του Ντε Λα Μπέγια.

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον ΠΑΟΚ «κόπηκε» κάπως απότομα λόγω της δυνατής βροχής που ξέσπασε το πρωί και είχε ως αποτέλεσμα να φύγουν οι παίκτες άρον-άρον για τα αποδυτήρια. Ο Μπέντο πάντως φαίνεται ότι έχει καταλήξει στους έντεκα που θα κατεβάσει κόντρα στον «Δικέφαλο του βορρά». Χωρίς να έχει προχωρήσει στην παραμικρή δοκιμή αφού περισσότερο συντήρηση έγινε εξαιτίας της κόπωσης από το ματς με την Αστάνα, δεν αναμένονται εκπλήξεις στις επιλογές των προσώπων για το αρχικό σχήμα.

Έχουμε και λέμε λοιπόν: Οι Καπίνο, Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα, Βιάνα, Μιλιβόγεβιτς, Μαρτίνς, Φορτούνης, Σεμπά, Ελιουνούσι και Ιντέγιε έχουν το σαφέστατο προβάδισμα για να δουν τα ονόματά τους στην ενδεκάδα στο 4-2-3-1 που θα επιλέξει ο Πορτογάλος τεχνικός.

Ουσιαστικά το μεγάλο ερωτηματικό υπάρχει στο αριστερό άκρο της άμυνας. Από τη μία ο τραυματίας Ντε Λα Μπέγια και ο τιμωρημένος Ρέτσος. Από την άλλη ο Τσιμίκας που έμεινε εκτός επειδή ο Μπέντο είναι φανερό ότι δεν τον έχει γενικότερα στις επιλογές του και ο Μπρούνο Βιάνα που έπαιξε ένα 20λεπτο αριστερά στο ματς της Νέας Σμύρνης.

Ο Βραζιλιάνος μπακ λοιπόν φαντάζει τη δεδομένη στιγμή ως το φαβορί για να ξεκινήσει. Στις υπόλοιπες θέσεις οι Μαρτίνς και Ιντέγιε φαίνεται πως κερδίζουν τις «κούρσες» με αντιπάλους τους Καμπιάσο και Καρντόσο αντίστοιχα.

Ουσιαστικά μιλάμε για την ίδια 11άδα που νίκησε άνετα με 3-0 την ΑΕΚ, με την αναγκαστική αλλαγή του Ντε λα Μπέγια.

Από εκεί και πέρα, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει ποιοι θα είναι οι δύο που θα «κοπούν» από την 20άδα. Σίγουρα θα είναι ένας εκ των Μπουχαλάκη ή Ρομαό. Ο δεύτερος «παίζεται» ανάμεσα στον Ελαμπντελαουί και τον Σιόβα, δύο παίκτες δηλαδή που επέστρεψαν στην αποστολή μετά από καιρό. Ο Ομάρ μετά από πεντέμισι μήνες, ο δε Σιόβας από τις 27 Ιουλίου είχε… εξαφανιστεί.

Στο «σημάδι» οι εξτρέμ του ΠΑΟΚ

Σίγουρα ο Τζάλμα Κάμπος μπορεί να μην διανύει και την καλύτερη περίοδο με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, αφού σαν να φαίνεται ότι έχει ένα παρατεταμένο ντεφορμάρισμα, όμως, αυτό δεν εφησυχάζει σε καμία περίπτωση τον Μπέντο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει ξεκαθαρίσει στους παίκτες του ότι τα «φτερά» του ΠΑΟΚ είναι… «όλα τα λεφτά». Από τη μία ο Γκάρι Ροντρίγκες και από την άλλη ο Τζάλμα Κάμπος. Σε αυτούς του δύο έχει εστιάσει ο κόουτς των «ερυθρολεύκων».

Φυσικά υπάρχουν και άλλοι ποδοσφαιριστές που μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα στον Ολυμπιακό, αν δεν υπάρχει συγκέντρωση στην αμυντική λειτουργία. Οι Μπίσεσβαρ και Αθανασιάδης είναι δύο ποδοσφαιριστές, τους οποίους επίσης έχει σταμπάρει ο Μπέντο.

Κατά κύριο λόγο όμως θεωρεί ότι η δύναμη του ΠΑΟΚ βρίσκεται στα άκρα της επίθεσης.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ