ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με Σισέ - Νικολάου στο ΟΑΚΑ!

ÊÕÐÅËËÏ / ÏÓÖÐ - ÁÅÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÊÕÐÅËËÏ / ÏÓÖÐ - ÁÅÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Όσκαρ Γκαρθία δεν μπορεί να υπολογίζει για τη ρεβάνς του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ (7/2, 19:30) στις υπηρεσίες του Μπιέρν Ένχελς. Με Σισέ – Νικολάου στόπερ. Κανονικά ο Ελαμπντελαουί, στους "21" και ο Ίγκορ Σίλβα.

Τελικά ο Μπιέρν Ένχελς δεν τα κατάφερε. Κάποιες μικροενοχλήσεις που εμφάνισε στην προπόνηση της Δευτέρας (5/2) τον άφησαν τελικά εκτός μάχης του ΟΑΚΑ (7/2, 19:30). Οπότε, λαμβάνοντας υπόψη και ότι ο Μποτία είναι "οφ" λόγω της αποβολής του πριν από δύο μέρες, τότε μένουν μόνο δύο κλασικοί στόπερ, οι Σισέ και Νικολάου.

Αντιθέτως, ο Όσκαρ Γκαρθία μπορεί να υπολογίζει στον Ελαμπντελαουί, ο οποίος είχε παραπονεθεί για έναν μικροτραυματισμό, αλλά δεν υπήρχε εξ αρχής κάποια ανησυχία.

Στα αξιοσημείωτα η παρουσία στην 21άδα του Ίγκορ Σίλβα, ομως αυτό δεν σημαίνει ότι θα βρεθεί και στην 18αδα. Εκτός έμεινε ξανά ο Αντρέ Μάρτινς που είναι ολοφάνερο ότι δεν υπολογίζεται από τον τεχνικό του Ολυμπιακού, αλλά και ο Ανδρούτσος.

Αναλυτικά η αποστολή: Χουτεσιώτης, Ίβουσιτς, Προτό, Ιγκόρ, Ελαμπντελαουί, Χατζισαφί, Κούτρης, Νικολάου, Σισέ, Ρομαό, Ταχτσίδης, Φορτούνης, Οφόε, Μάριν, Ζιλέ, Βρουσάι, Πάρντο, Τζούρτζεβιτς, Μιραλάς, Ανσαριφάρντ, Σεμπά.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ