ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με "ρεζέρβες" για το 44ο πρωτάθλημα

SUPERLEAGUE / ÊÅÑÊÕÑÁ - ÏÓÖÐ (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÊÅÑÊÕÑÁ - ÏÓÖÐ (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Μέχρι και εννιά αλλαγές μπορεί να έχει η ενδεκάδα του Ολυμπιακού σήμερα στην Λιβαδειά (9/4, 19.00) σε σχέση με το παιχνίδι της Κέρκυρας. "Ντεμπούτο" με Λεμονή θα κάνουν επτά "ερυθρόλευκοι".

Ιδιαίτερος ο αποψινός αγώνας για τον Ολυμπιακό κόντρα στον Λεβαδειακό στην Βοιωτία (9/4, 19.00). Από τη μία με νίκη οι «ερυθρόλευκοι» θα κατακτήσουν το πρωτάθλημα, το 7ο σερί και το 44ο της ιστορίας τους. Από την άλλη υπάρχει κόσμος και κοσμάκης που θα παίξει στην Λιβαδειά και ελπίζει ότι ο αγώνας με τους Βοιωτούς μπορεί να αποτελέσει το... εισιτήριό τους για την ενδεκάδα του ημιτελικού με την ΑΕΚ (13/4, 19.30).

Ο Λεμονής έχει βγάλει εδώ και δύο-τρεις μέρες μία εικόνα ότι έχει καταλήξει στους "11" του Κυπέλλου. Για αυτό το λόγο άλλωστε αποφάσισε να ξεκουράσει αρκετούς από τους θεωρητικά «βασικούς». Έξω είναι οι Φορτούνης, Φιγκέιρας, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ρομαό και ο τιμωρημένος Μποτία. Όλοι τους βέβαια θα πάνε το μεσημέρι στην Λιβαδειά για να βρεθούν δίπλα στην ομάδα τους με την ελπίδα ότι θα πανηγυρίσουν με τους συμπαίκτες τους την κατάκτηση του τίτλου.

Οπότε, αρκετές κόκκινες "ρεζέρβες" θα πατήσουν το απόγευμα τον αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού Γηπέδου της πόλης. Στις διάφορες δοκιμές που έχει κάνει ο Λεμονής, φαίνεται ότι σε σχέση με το ματς της Κέρκυρας, θα προχωρήσει σε εννιά αλλαγές. Μόνο οι Καπίνο και Σεμπά δηλαδή αναμένεται να βρεθούν στο αρχικό σχήμα για δεύτερο σερί ματς.

Η πιθανότερη ενδεκάδα είναι με Καπίνο στα γκολπόστ, Παρέδες (δεξιά), Ρέτσο, Βιάνα ή Νικολάου και Σισοκό (αριστερά) στην άμυνα, τους Μπουχαλάκη και Μάρτινς στα χαφ, τον Τσόρι μπροστά τους, τους Σεμπά - Ελιουνούσι στα "φτερά" και τον Ανσαριφάρντ στην κορυφή της επίθεσης. Θέση διεκδικεί και ο Ανδρούτσος για τη θέση είτε του Τσόρι, είτε στις πτέρυγες της επίθεσης.

Μ’ αυτά και μ’ αυτά, επτά "ερυθρόλευκοι" θα κάνουν ντεμπούτο με τον Λεμονή. Πρόκειται για τους Παρέδες, Ρέτσο, Σισοκό, Βιάνα, Μπουχαλάκη και Ελιουνούσι. Σε αυτούς προσθέστε και τον Νικολάου που διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα, αλλά ακόμα κι αν δεν ξεκινήσει, υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να περάσει κάποια στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ