ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με πυρετό ο Οφόε στο Αγρίνιο!

SUPERLEAGUE / ÐÁÍÁÉÔÙËÉÊÏÓ - ÏÓÖÐ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÐÁÍÁÉÔÙËÉÊÏÓ - ÏÓÖÐ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Οτζίτζα-Οφόε ταλαιπωρήθηκε πριν από το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, όμως, δεν συζητούσε καν το ενδεχόμενο να έμενε εκτός αποστολής. Ήθελε εξ αρχής να παίξει και ο Λεμονής τον έριξε στη “μάχη” στο δεύτερο ημίχρονο.

Πανηγυρίστηκε έντονα το διπλό στο Αγρίνιο από τους παίκτες του Ολυμπιακού, τον Λεμονή και τους συνεργάτες του. Στήθηκε ένα μικρό πάρτι στο γήπεδο του Παναιτωλικού αμέσως μετά το τελευταίο σφύριγμα του Παπαδόπουλου, καθώς όλοι στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο αναγνωρίζουν ότι αυτό το τρίποντο ήταν κατά κάποιο τρόπο και ένα “μήνυμα” προς τους υπόλοιπους διεκδικητές του τίτλου.

Το δικό του "μήνυμα" όμως έστειλε και ο Οτζίτζα Οφόε. Ο Βέλγος χαφ για τον οποίο έχουν ακουστεί πολλά για το μέλλον του και πράγματι κανένας δεν μπορεί να εγγυηθεί 100% ότι θα ολοκληρώσει τη σεζόν στον Ολυμπιακό, προχώρησε σε μία κίνηση που σίγουρα δεν θα την έκανε ένας παίκτης που θα ήταν... φευγάτος.

Από το πρωί ο Οφόε δεν ένιωθε καλά στο ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η αποστολή. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ανέβασε κάποια στιγμή και πυρετό. Παρόλα αυτά, δεν ήθελε με τίποτα να χάσει το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και το εξήγησε στο τεχνικό τιμ.

Ο Βέλγος τελικά όχι μόνο δεν απουσίασε από το πολύ σημαντικό ματς του Αγρινίου, αλλά ήταν και ένας εκ των πρωταγωνιστών του διπλού. Από τα δικά του πόδια ξεκίνησε το δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού με την κάθετη πάσα που έκανε στον Ανσαριφάρντ, ο οποίος “χόρεψε” τον Μόρα και έδωσε έτοιμο γκολ στον Φορτούνη για το 1-2.

Ο Οφόε που πρόσφατα είχε ταλαιπωρηθεί και με κάποιες ενοχλήσεις στη γάμπα, έδειξε στην πράξη - κόντρα σε όλους όσους τον είχαν κατηγορήσει ότι διαλέγει παιχνίδια - ότι μόνο αδιάφορος δεν είναι.

Επαναλαμβάνουμε όμως πώς ενόψει Ιανουαρίου τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί. Κακά τα ψέματα, όχι μόνο ο Οφόε, αλλά το μεγαλύτερο ποσοστό των ποδοσφαιριστών λαμβάνει πάντοτε σοβαρά υπόψη και την γνώμη της οικογένειάς του. Και δυστυχώς για τον Ολυμπιακό, η σύζυγος του Βέλγου άσου δεν έκρυψε ποτέ ότι θα επιθυμούσε την επιστροφή στην πατρίδα τους.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ