ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με Οφόε στην Τρίπολη

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÏÓÖÐ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÏÓÖÐ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Οτζίτζα Οφόε ξεπέρασε τη θλάση και ο Όσκαρ Γκαρθία τον πήρε στην αποστολή για την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης (28/1, 19.30) στο "Θ. Κολοκοτρώνης".

Τους 21 παίκτες που θα μπουν στο πούλμαν σε λίγη ώρα με προορισμό την Τρίπολη ανακοίνωσε ο Όσκαρ Γκαρθία. Ανάμεσά τους είναι και ο Βάντις Οτζίτζα Οφόε, ο οποίος ξεπέρασε τη θλάση που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες τρεις εβδομάδες και έτσι υπολογίζεται κανονικά για τον αγώνα με τον Αστέρα στο "Θ. Κολοκοτρώνης" (28/1, 19.30).

Το πιθανότερο όμως είναι ο Οφόε να κάτσει στον πάγκο και να μην πάρει φανέλα βασικού. Από εκεί και πέρα, κανονικά στην αποστολή είναι και ο Λεονάρντο Κούτρης, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε με ένα χτύπημα στο πέλμα, έχει δείξει παράλληλα και κάποια σημάδια κόπωσης, αλλά ο Γκαρθία προτίμησε να τον συμπεριλάβει στους 21 και να αφήσει εκτός τον Χατζισαφί.

Στην Αθήνα έμεινε και ο Ίγκορ Σίλβα, ο οποίος είναι φανερό ότι δεν βρίσκεται προς το παρόν στα πλάνα του Ισπανού τεχνικού. Έξω είναι επίσης ο Αντρέ Μάρτινς για ακόμη ένα ματς, όπως και ο τραυματίας Ομάρ Ελαμπντελαουί.

Την αποστολή αποτελούν οι Χουτεσιώτης, Ίβουσιτς, Προτό, Μποτία, Κούτρης, Ενγκελς, Σισέ, Νικολάου, Φιγκέιρας, Ρομαό, Ταχτσίδης, Φορτούνης, Οφόε, Μάριν, Ζιλέ, Ανδρούτσος, Πάρντο, Τζούρτζεβιτς, Ανσαριφάρντ, Μιραλάς και Σεμπά.

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ονειρεύεται την καριέρα του Μαρσέλο ο Τσιμίκας
Μπλέκουν τον Ολυμπιακό με τον Νταμπό!
"Στην Μπράγκα μετά την Τρίπολη ο Φιγκέιρας"
Έτοιμος με ΑΕΚ ο Ελαμπντελαουί
Πάρντο: "O Όσκαρ Γκαρθία δεν με άφησε να φύγω από τον Ολυμπιακό"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ