ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με Ντα Κόστα και Τσόρι στο Λονδίνο!

Με Ντα Κόστα και Τσόρι στο Λονδίνο!
INTIME SPORTS

Παρότι δεν είναι 100% καλά ο Μάρκο Σίλβα πήρε στην αποστολή για το ματς με την Άρσεναλ τους Ντα Κόστα και Ντομίνγκες. Έξω ο Μανιάτης

Τελικά η έκπληξη που επιφύλασσε ο Μάρκο Σίλβα ήταν η παρουσία των Ντα Κόστα και Τσόρι στην αποστολή για το Λονδίνο. Αυτό δεν σημαίνει πάντως ότι θα παίξουν και βασικοί. Το αντίθετο θα λέγαμε. Αν για παράδειγμα ο Ολυμπιακός δεν έπαιζε την Τρίτη (29/9) με την Άρσεναλ και έπαιζε με τον... ΠΑΣ, κανένας από τους δύο δεν θα ήταν στην αποστολή.

Απλώς υπάρχει το πρόβλημα με το ότι η 18άδα στο Champions League βγαίνει πλέον με το ζόρι λόγω των τραυματισμών και της τιμωρίας του Μιλιβόγεβιτς.

Ο Ντα Κόστα και ο Τσόρι λοιπόν είναι στην αποστολή που θα ταξιδέψει για το αεροδρόμιο του Λούτον, με τον Αργεντινό μάλιστα να δηλώνει ότι αισθάνεται καλύτερα και πώς θα μπορεί να παίξει έστω και για λίγο αν το επιθυμεί ο προπονητής του! Επαναλαμβάνουμε πάντως ότι και οι δύο δεν είναι απολύτως καλά, έχοντας κάνει προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα σε χαλαρούς ρυθμούς σήμερα το πρωί (28/9).

Στο μεταξύ, δεν θα ταξιδέψει στο Λονδίνο ο Μανιάτης.

Αναλυτικά η αποστολή: Ρομπέρτο, Καπίνο, Μποτία, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκεζ, Ελαμπντελαουί, Φινμπόγκασον, Φορτούνης, Ερνάνι, Χουτεσιώτης, Ιντέγε, Κασάμι, Μαζουακού, Πάρντο, Πουλίδο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας και Βούρος.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ