ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με νέα πρόσωπα για το 10Χ10 ο Ολυμπιακός!

Με νέα πρόσωπα για το 10Χ10 ο Ολυμπιακός!
INTIME SPORTS

Ο Μάρκο Σίλβα προσανατολίζεται σε κάποιες αλλαγές στα πρόσωπα της ενδεκάδας. Οι Σαλίνο, Καμπιάσο και Ντουρμάζ αναμένεται να βρεθούν στο αρχικό σχήμα.

Ο 20ήμερος "Γολγοθάς" του Ολυμπιακού φτάνει στο τέλος του με τη σημερινή αναμέτρηση κόντρα στον Ηρακλή (8/11, 15.00). Ένας "Γολγοθάς" με υψηλής επικινδυνότητας παιχνίδια (ΑΕΚ, Περιστέρι, Βέροια) και με τα δύο μεγάλα ματς στην Ευρώπη με την Ντίναμο Ζάγκρεμπ.

Η αλήθεια είναι πώς αποτελούσε αυτή η περίοδος και ένα μεγάλο στοίχημα για τον Μάρκο Σίλβα. Από τη μία έπαιζε με την Ντίναμο την ύπαρξή του στα ευρωπαϊκά Κύπελλα τον Φλεβάρη. Από την άλλη είχε ως κίνητρο και το να διατηρήσει το νικηφόρο σερί του στο πρωτάθλημα για να καταρρίψει το ρεκόρ της ομαδάρας του Μπούκοβι (1966-67) με τις 11 νίκες σε 11 ματς.

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο 9Χ9. Το μεσημέρι στοχεύει να πιάσει το… 10 το καλό και μετά τη διακοπή θα πάει να ισοφαρίσει το ρεκόρ μέσα στην Λεωφόρο στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στις 21 Νοεμβρίου. Έχουμε όμως δύο εβδομάδες μέχρι το ματς με το "τριφύλλι". Τώρα, προέχει ο Ηρακλής για τους Πειραιώτες!

Ο Σίλβα αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής τον Ελαμπντελαουί, γιατί είχε φτάσει στα… όριά του. Ο Νορβηγός μπακ δεν έχει σταματήσει να παίζει. Με τον Ηρακλή είναι μία καλή ευκαιρία να πάρει τις ανάσες του.

Άλλωστε, έχει μπροστά του και τους αγώνες μπαράζ με την Εθνική του ομάδα κι όταν γυρίσει από το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα θα πρέπει να είναι έτοιμος για τον Παναθηναϊκό και την Μπάγερν Μονάχου! Οπότε, ο Σαλίνο θα πάρει θέση στο δεξί άκρο της άμυνας.

Από εκεί και πέρα, ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να δώσει χρόνο από την αρχή στους Καμπιάσο και Ντουρμάζ, οι οποίοι θα καλύψουν τους Μιλιβόγεβιτς ή Κασάμι και Σεμπά αντίστοιχα.

Για ενδεκάδα πάντως δεν γίνεται ούτε λόγος. Στην τελευταία προπόνηση στο Ρέντη, ο Σίλβα φρόντισε να κρατήσει για ακόμη μία φορά κλειστά τα χαρτιά του. Για την ακρίβεια δεν έκανε κάποια δοκιμή που να "φωτογράφιζε" ενδεκάδα. Ένα πιθανό σχήμα είναι με Ρομπέρτο, Σαλίνο, Ντα Κόστα, Σιόβα, Μαζουακού, Καμπιάσο, Μιλιβόγεβιτς ή Κασάμι, Φορτούνη, Πάρντο, Ντουρμάζ και Ιντέγε.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Αυλωνίτης, Φινμπόγκασον, Φουστέρ, Ερνάνι, Καπίνο, Σεμπά και Ζντιέλαρ.

* Ένα σενάριο που ήθελε τον Σίλβα να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να έπαιζε με δίδυμο τους Ιντέγε και Φινμπόγκασον στην επίθεση, φαίνεται πώς εξασθενεί. Ενδεχομένως να το δούμε κάποια στιγμή στην εξέλιξη του ματς.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ