ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με Μύγα πιθανότατα ολοκληρώνει τις εγχώριες μεταγραφές ο Ολυμπιακός

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Το πιθανότερο είναι ο Γιώργος Μύγας του Παναιτωλικού να αποτελέσει το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των "ερυθρολεύκων" απ' την Ελλάδα. Με περιπτώσεις του εξωτερικού ασχολούνται εδώ και μέρες στο Λιμάνι.

Ο Γιώργος Μύγας βρίσκεται προ των πυλών του Ρέντη και αυτό που απομένει να μάθουμε είναι αν θα μπει στο αεροπλάνο για Αυστρία τον Ιούνιο, έτσι ώστε να ακολουθήσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας στο Ζέεφελντ.

Ο 23χρονος δεξιός μπακ του Παναιτωλικού θα αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό με την προοπτική ότι θα αποτελέσει το μπακ απ του Φιγκέιρας. Θα είναι δηλαδή ο... αντι-Παρέδες. Από το να προχωρήσουν οι "ερυθρόλευκοι" δηλαδή σε έναν ξένο, προτιμάει να πάει σε μία επιλογή ενός Έλληνα ποδοσφαιριστή που έχει εμπειρία από τη Σούπερ Λίγκα και γνωρίζει τι εστί Ολυμπιακός. Αφήστε δε που είναι και το έξτρα κίνητρο του ποδοσφαιριστή να αγωνιστεί στον πρωταθλητή Ελλάδας.

Προς το παρόν ανακοινώσεις δεν υπάρχουν ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές. Λογικά οι όποιες ανακοινώσεις είτε για τον Μύγα, είτε και για τον Κούτρη του ΠΑΣ (σ.σ. που επίσης έχει κλείσει στον Ολυμπιακό) θα πάνε από την επόμενη εβδομάδα.

Από εκεί και πέρα, αναμένονται οι επόμενες κινήσεις των Πειραιωτών. Πιθανότατα με την απόκτηση του Γιώργου Μύγα ολοκληρώνονται οι όποιες κινήσεις του Ολυμπιακού από την εγχώρια αγορά. Πήρε Σιώπη, Ρισβάνη και Κούτρη, απομένουν τα τυπικά (απ' ό,τι δείχνουν τα πράγματα) με τον Μύγα και λογικά στον ποδοσφαιριστή του Παναιτωλικού θα μπει και... φρένο ως προς την ενίσχυση από την Ελλάδα.

ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΖΕΕΦΕΛΝΤ

Για τους Σιώπη και Ρισβάνη έχουν ακουστεί πολλά. Ειδικά για τον Σιώπη έχει αναπτυχθεί μία φημολογία ότι μπορεί να του ζητηθεί να πάει δανεικός σε ομάδα του εξωτερικού και πιθανότατα στο Βέλγιο. Για τον Ρισβάνη δεν έχει ξεκαθαρίσει επίσης η κατάσταση για το αν θα ταξιδέψει στο Ζέεφελντ.

Όσο για τον Κούτρη; Γενικώς, έχει αρκετούς θαυμαστές στην ομάδα, κάποιοι πιστεύουν ότι μπορεί να χτυπήσει ακόμα και την πόρτα της ενδεκάδας και να βρεθεί στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ο 23χρονος άσος του ΠΑΣ Γιάννινα περίμενε χρόνια να πάρει μεταγραφή σε μεγάλη ομάδα, του δίνεται τώρα η ευκαιρία, αλλά λογικά θα "φάει" όλο τον Μάιο για να πληροφορηθεί από τον Ολυμπιακό αν θα ανέβει στα βουνά της Αυστρίας.

Όλα είναι ανοικτά με τις πιθανότητες να γέρνουν πλέον προς το ότι θα βρεθεί στην προετοιμασία. Τέλος, για τον Μύγα αναφέραμε και παραπάνω ότι προορίζεται ως αντι-Παρέδες. Οπότε, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι στην Αυστρία. Το θέμα είναι να μην εμφανιστεί όπως είχε εμφανιστεί πέρσι ο Μανώλης Μπέρτος στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας. Ένας Μπέρτος που είχε περάσει απαρατήρητος και απολύτως δικαιολογημένα ο Βίκτορ του είχε πει ότι δεν τον υπολογίζει.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ