ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με Μποτία - Βιάνα στη Νέα Σμύρνη

Με Μποτία - Βιάνα στη Νέα Σμύρνη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την Δευτέρα (10/10) επέστρεψαν στις προπονήσεις οι "ερυθρόλευκοι" και ήδη ο Μπέντο σκέφτεται με ποιους κεντρικούς αμυντικούς θα παρατάξει τον Ολυμπιακό στη Νέα Σμύρνη μετά την "Οδύσσεια" του Ντα Κόστα.

Από τη μία υπάρχει ο Ντα Κόστα που ακόμα βρίσκεται στο Μαρακές, αφού αύριο (11/10, 23.00) αντιμετωπίζει με την Εθνική Μαρόκο τον Καναδά σε φιλικό παιχνίδι. Αυτό σημαίνει ότι καλώς εχόντων των πραγμάτων θα επιστρέψει στο Ρέντη την Πέμπτη (13/10) και θα κάνει αποθεραπεία, με αποτέλεσμα να φαντάζει αδύνατη η παρουσία του στον αγώνα της Νέας Σμύρνης.

Από την άλλη υπάρχουν οι Μποτία και Ρέτσος που προπονούνται πλέον κανονικά, ο Βιάνα και ο Σιόβας για να καλύψουν το κενό του Μαροκινού στόπερ. Απ’ ό,τι δείχνουν τα πράγματα, με Μποτία και Βιάνα αναμένεται να παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο κέντρο της άμυνάς του στο ματς του Σαββάτου (15/10, 20.30) με τον Πανιώνιο.

Ο Σιόβας, για τον οποίο υπήρχαν πληροφορίες ότι σιγά-σιγά θα ενεργοποιηθεί, ο στόχος του δεν είναι άλλος από το να μπει αρχικά στη 18άδα. Προς το παρόν φαβορί είναι ο Ρέτσος και όχι ο Σιόβας για να δει το όνομά του στην αποστολή του αγώνα της Νέας Σμύρνης.

Από εκεί και πέρα, αναμένονται την Τρίτη (11/10) οι πρώτες αφίξεις των διεθνών για να πάρει και ο Μπέντο μία πρώτη γεύση από την κατάσταση στην οποία βρίσκονται ενόψει Πανιωνίου.

Οι Μιλιβόγεβιτς, Ιντέγιε, Ρομαό, Καπίνο, Χουτεσιώτης, Βούρος και Τσιμίκας είναι το πρώτο… κύμα διεθνών που θα πιάσει αύριο (11/10) δουλειά. Θα ακολουθήσουν τις αμέσως επόμενες δύο μέρες οι Ελιουνούσι και Ντα Κόστα που ακόμα δεν έχουν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους.

Σίγουρα αποτελεί τεράστιο ερωτηματικό οι παίκτες που θα επιλεχθούν στα χαφ. Αν δηλαδή ο Μπέντο θα ξαναβάλει τον Μιλιβόγεβιτς ή θα προτιμήσει τον Ρομαό που έπαιξε δύο φιλικά με το Τόγκο και έδειξε ότι μπορεί να ξεκινήσει να παίρνει άμεσα χρόνο συμμετοχής και με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Όσο για τον Φορτούνη; Μάλλον δεν προλαβαίνει και για αυτό το λόγο ετοιμάζεται ο Μάριν που φαίνεται να έχει το προβάδισμα για να παίξει πίσω από τον φορ. Αουτσάιντερ σε αυτή την "μονομαχία" είναι ο Τσόρι.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ