ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με Μιραλάς στην αποστολή ο Ολυμπιακός

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΚΕΒΙΝ ΜΙΡΑΛΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ / ΜΙΡΑΛΑΣ(Α) ΜΟΝΤΕΣΤΟ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΚΕΒΙΝ ΜΙΡΑΛΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ / ΜΙΡΑΛΑΣ(Α) ΜΟΝΤΕΣΤΟ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στην αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα της Τετάρτης (10/1, 15.00) με τον Πλατανιά στο κύπελλο συμπεριλήφθηκε από τον Όσκαρ Γκαρθία ο Κέβιν Μιραλάς. Δείτε τις επιλογές του Καταλανού προπονητή.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Τετάρτη (10/1, 15.00) τον Πλατανιά, στη ρεβάνς του 0-2 για τους "16" του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Όσκαρ Γκαρθία, που κάνει ντεμπούτο στον πάγκο των Πειραιωτών, πήρε στην αποστολή τον Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος επέστρεψε στους "ερυθρόλευκους" μετά τη θητεία του στην Έβερτον.

Ο Καταλανός τεχνικός συμπεριέλαβε στα πλάνα του 22 ποδοσφαιριστές, ανάμεσα στους οποίους βρίσκεται και ο Φιγκέιρας, που είναι φευγάτος, αλλά και ο Σέρβος στόπερ Βούκοβιτς. Ο νεοαποκτηθείς μπακ Ίγκορ, που αποτέλεσε την τρίτη προσθήκη, έμεινε εκτός.

Ο 44χρονος "έκοψε" από την 22άδα τους Φορτούνη και Ένχελς, ενώ ντεμπούτο ενδέχεται να πραγματοποιήσει ο Ιρανός αριστερός μπακ Χατζισαφί, με δεδομένο ότι έμεινε εκτός ο Κούτρης.

Η αποστολή: Χουτεσιώτης, Προτό, Σκαφίδας, Μποτία, Ελαμπντελαουί, Χατζισαφί, Βούκοβιτς, Νικολάου, Σισέ, Φιγκέιρας, Ρομαό, Ταχτσίδης, Μάριν, Ζιλέ, Μαρτίνς, Ανδρούτσος, Βρουσάι, Πάρντο, Τζούρτζεβιτς, Μιραλάς, Ανσαριφάρντ, Σεμπά.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ