ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με μία προπόνηση πάει ο Ολυμπιακός στο Περιστέρι

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΗΡΑΚΛΗΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΗΡΑΚΛΗΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ρεπό είχαν την Καθαρά Δευτέρα (27/2) οι "ερυθρόλευκοι", με τους παίκτες να συγκεντρώνονται την Τρίτη (28/2) στο Ρέντη και τους Φιγκέιρας – Μποτία διαθέσιμους για τη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο.

Ευκαιρία για να καθαρίσουν το μυαλό τους είχαν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού την Καθαρά Δευτέρα (27/2). Ο Πάουλο Μπέντο προτίμησε να τους δώσει ρεπό, να περάσουν τη μέρα με τις οικογένειές τους και από Τρίτη (28/2) να συγκεντρωθούν στο Ρέντη για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους ενόψει της ρεβάνς Κυπέλλου με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι την Πέμπτη (2/3).

Το θέμα είναι ότι ουσιαστικά ο Ολυμπιακός θα πάει με μία προπόνηση στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Βλέπετε, η προπόνηση της Τρίτης (28/2) θα είναι περισσότερο χαλάρωμα παρά θα ξεκινήσει ο Μπέντο να κάνει τις διάφορες δοκιμές για τα πρόσωπα που σκοπεύει να επιλέξει στην ενδεκάδα του ματς του Περιστερίου. Οπότε, με μόλις μία κανονική προπόνηση (αυτή της παραμονής του αγώνα) θα πάει στα δυτικά προάστια.

Τι αναμένεται να δούμε το βράδυ της Πέμπτης (2/3); Πρώτα απ’ όλα επιστρέφουν οι Φιγκέιρας και Μποτία που δεν έπαιξαν με τον Πανιώνιο λόγω καρτών. Επίσης, όλα δείχνουν ότι θα γυρίσουν και οι Ρέτσος – Μάρτινς που είχαν προβληματάκια με ίωση και μικροτραυματισμό χαμηλά στο πόδι αντίστοιχα.

Η αίσθηση που επικρατεί είναι ότι θα πάει με τα πιο "βαριά χαρτιά" από τη στιγμή που διακυβεύεται μία πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Στο ερώτημα για το αν θα πάει με Ανσαριφάρντ ή Καρντόσο στην κορυφή της επίθεσης, ο Ιρανός φαίνεται ότι θα έχει το προβάδισμα.

Από εκεί και πέρα, οι Λεάλι, Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα και Σισοκό είναι τα φαβορί για την τετράδα της άμυνας. Οι Ρέτσος και Μαρτίνς επίσης έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να ξεκινήσουν.

Οι Φορτούνης και Σεμπά λογικά θα πλαισιώσουν τον Ανσαριφάρντ και μένει να φανεί αν θα ξεκινήσει ο Ελιουνούσι ή θα πάει ο Μπέντο στην επιλογή του Ανδρούτσου.

Ουσιαστικά οι απαντήσεις για τα της ενδεκάδας θα δοθούν στην προπόνηση της Τετάρτης (1/3), εκεί όπου σκοπεύει ο Μπέντο να ανοίξει τα χαρτιά του.

Photo credits: EUROKINISSI

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ