ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με Μαρτίνς και Φορτούνη στην αποστολή

Με Μαρτίνς και Φορτούνη στην αποστολή
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με τις γνωστές απουσίες αλλά και τον Αντρέ Μαρτίνς για πρώτη φορά στην αποστολή θα αντιμετωπίσει την Αρόουκα στο "Καραϊσκάκης" ο Ολυμπιακός.

Αρκετά τα προβλήματα για τον Πάουλο Μπέντο στην άμυνα ενόψει του αγώνα με την Αρόουκα στο "Καραϊσκάκης", αφού ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έχει στη διάθεση του τον τιμωρημένος Φιγκέιρας, που πρόλαβε να συμπληρώσει 3 κίτρινες κάρτες στα ευρωπαϊκά παιχνίδια (δέχθηκε στα δύο με την Χάποελ Μπερ Σεβά και στο πρώτο με την Αρτόουκα).

Το πρόβλημα εντοπίζεται στο δεξί άκρος της άμυνας, καθώς πέρα από τον Πορτογάλο, ούτε ο Ομάρ Ελαμπντελαουϊ είναι σε θέση να αγωνιστεί λόγω του τραυματισμού του (επιστρέφει μέσα στον Σεπτέμβρη).

Εκτός αποστολής έμειναν και οι Μπουχαλάκης - Σιόβας, που ως γνωστόν ταλαιπωρούνται από τραυματισμό.

Για την παρουσία του Αντρέ Μαρτίνς, την είχε προαναγγείλει ο Πάουλο Μπέντο στη συνέντευξη Τύπου, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα του δώσει και χρόνο συμμετοχής. Ίσως το κάνει εφόσον το ματς έχει θετική εξέλιξη από νωρίς για τον Ολυμπιακό.

Νέο πρόσωπο θα είναι και ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος είχε χάσει το πρώτο ματς στην Πορτογαλία, λόγω τραυματισμού. Πιθανότατα θα πάρει και φανέλα βασικού, αντί του αρνητικού στο πρώτο ματς, Τσόρι Ντομίνγκες.

Αναλυτικά η αποστολή:

Μποτία, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντε λα Μπέγια, Ντομίνγκες, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Λεάλι, Μανθάτης, Μαρτίνς, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Πουλίδο, Ρέτσος, Σεμπά, Βούρος, Ζντιέλαρ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ