ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με Μαρτίνες ο Ολυμπιακός, 4-0 την Μπνέι Σάκχιν

ÖÉËÉÊÏ / ÍÅÏÉ / Ê-20 / ÏÓÖÐ - ÌÐÍÅÉ ÓÁ×ÍÉÍ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
Μαρτίνες EUROKINISSI SPORTS

Η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού έδωσε φιλικό με την Μπνέι Σάκχιν του Ισραήλ στο "Γ. Καραϊσκάκης" και επικράτησε με 4-0, παρόντος του Αργεντινού μεσοεπιθετικού, Νίκο Μαρτίνες.

Το απόγευμα της Κυριακής (23/7) η Κ20 του Ολυμπιακού έπαιξε με την Μπνέι Σάκχιν από το Ισραήλ στο Φάληρο. Οι "ερυθρόλευκοι" είχαν στη σύνθεσή τους και τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό, Νίκο Μαρτίνες, ο οποίος έχει συμβόλαιο για 2 ακόμη χρόνια στην ομάδα του Πειραιά και προέρχεται από τον δανεισμό του στην Western Sydney Wanderers.

Στην ομάδα της Αυστραλίας, πάντως, δεν θα συνεχίσει ο 29χρονος. Τουλάχιστον στην παρούσα φάση μοιάζει δύσκολο να επιστρέψει εκεί. Οι "ερυθρόλευκοι" επικράτησαν με 4-0 χάρη σε γκολ που σημείωσαν οι Μεγαρίτης (31'), Καλαϊλά (αυτ. 53'), Τόλι (56') και Κωστανάσιος (90'). Ο προπονητής Βασίλης Βούζας παρέταξε την ομάδα με τον Αγγελόπουλο κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα από δεξιά προς αριστερά ήταν οι Ξυδάς, Κούγιος, Λάμπρου και Τόλι. Ο Πλέγας με τον Τασιούλη ήταν οι δύο κεντρικοί μέσοι και μπροστά τους έπαιζε ο Νίκολας Μαρτίνες (ως δεκάρι). Ο Μεγαρίτης και ο Βάρκας ήταν στα φτερά της επίθεσης και ο Μάριος Βρουσάι ήταν στην κορυφή της επίθεσης.

ÖÉËÉÊÏ / ÍÅÏÉ / Ê-20 / ÏÓÖÐ - ÌÐÍÅÉ ÓÁ×ÍÉÍ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÖÉËÉÊÏ / ÍÅÏÉ / Ê-20 / ÏÓÖÐ - ÌÐÍÅÉ ÓÁ×ÍÉÍ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ: "Καλύτερος ο Ολυμπιακός, από την αντίπαλό του, στο πρώτο μέρος. Κράτησε πολύ περισσότερο την μπάλα, πατούσε πολύ περισσότερο την αντίπαλη περιοχή και ήταν πολύ πιο απειλητικός σε σχέση με τους αντιπάλους τους. Μάλιστα, οι παίκτες του Βασίλη Βούζα κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ με την συμπλήρωση του 31ου λεπτού. Μετά το λάθος στην άμυνα της Μπνέι Σάκχιν, ο Μεγαρίτης έκλεψε την μπάλα και στο τετ α τετ με τον Καντίλ δεν είχε πρόβλημα να ανοίξει το σκορ.

Η ομάδα μπήκε στο γήπεδο με την ίδια επιθετική διάθεση και μάλιστα στα πρώτα λεπτά της επανάληψης έκλεισε τη Μπνέι Σάκχιν στα καρέ της και κατάφερε να αυξήσει το υπέρ της σκορ. Αρχικά στο 53’ μετά από σέντρα του Μαρτίνεζ, ο Καλαϊλά βρέθηκε στην πορεία της μπάλας και την έστειλε κατά λάθος στα δίχτυα της ομάδας του, για το 2-0. Λίγα λεπτά αργότερα (56’) και πάλι ο Μαρτίνεζ, βρέθηκε από δεξιά και με μία άψογη σέντρα τροφοδότησε τον Τόλι και αυτός με σουτ στην κίνηση έγραψε το 3-0 υπέρ των Πειραιωτών. Το ματς τελείωσε με τον καλύτερο τρόπο για την ομάδα των Κ20, καθώς ο Κωστανάσιος, ύστερα από σέντρα, με δυνατό σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0 για τους «ερυθρόλευκους», που έμελε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα".

ÖÉËÉÊÏ / ÍÅÏÉ / Ê-20 / ÏÓÖÐ - ÌÐÍÅÉ ÓÁ×ÍÉÍ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
Ουσίγιος EUROKINISSI SPORTS

Την αναμέτρηαη παρακολύθησε και ο αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Μάριο Ουσίγιος (δεύτερος από δεξιά).

Ολυμπιακός Κ20: Αγγελόπουλος, Ξυδάς, Κούγιος, Λάμπρου, Τόλι, Πλέγας, Τασιούλης, Μεγαρίτης, Βάρκας, Μαρτίνες, Βρουσάι.

Αγωνίστηκαν στο δεύτερο ημίχρονο οι: Γαβαλάς, Κωστανάσιος, Γαλούπης, Ξενιτίδης, Κιρτζιαλίδης, Πέιος, Ντουμάνης, Χατζηιωαννίδης, Αγιώτης, Βοϊλής, Φιτόπουλος.

Μπνέι Σάκχιν: Καντίλ, Ότμαν, Φλαχ, Παζ, Καλαϊλά, Τάμπι, Μογκράμπι, Λούκα, Κλιμπάτ, Βέντερσον, Γκεούτσο.

Αναπληρωματικοί: Κουάντος, Χαράν, Ματάν, Γκναϊέμ, Καλαϊλά, Σαμπίχ, Ζομπιντάτ, Μπντάρμι, Αμποϊόνες, Μόσα, Σααμπί, Ζάγκορι.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ