ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με... λίφτινγκ κόντρα στον Πλατανιά

Με... λίφτινγκ κόντρα στον Πλατανιά
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Πολλούς βασικούς άφησε εκτός αποστολής ο Πάουλο Μπέντο ενόψει της αναμέτρησης με τον Πλατανιά (26/10, 19:30) για το Κύπελλο Ελλάδας. Μέσα οι Πάρντο, Σιόβας, Μανθάτης και Ανδρούτσος.

Με την προπόνηση που διεξήχθη το πρωί της Τρίτης (25/10) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Πλατανιά την Τετάρτη (26/10, 19:30) στο "Γ. Καραϊσκάκης", στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της 2ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Πάουλο Μπέντο άφησε κάμποσους ποδοσφαιριστές εκτός αποστολής, από αυτούς που έχουν αγωνιστεί πολύ μέσα στη σεζόν. Φορτούνης, Μποτία, Ντα Κόστα, Καμπιάσο, Ελιουνούσι, Καπίνο, δεν συμπεριλήφθηκαν στα πλάνα του Πορτογάλου, όπως και οι Ντε λα Μπέγια, Πασιένσια, Βούρος.

Μιλιβόγεβιτς, Φιγκέιρας, Ιντέγε και Σεμπά που επίσης έχουν "τραβήξει κουπί", βρίσκονται κανονικά στην 18άδα, ωστόσο μάλλον προορίζονται για τις θέσεις των αναπληρωματικών. Αντίθετα ο Ελαμπντελαουί αναμένεται να ξεκινήσει στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού για πρώτη φορά μετά τον σοβαρό τραυματισμό του τον περασμένο Μάιο.

Λεάλι, Ελαμπντελαουί, Σιόβας, Βιάνα, Ρέτσος, Ρομαό, Μπουχαλάκης, Ντομίνγκες, Μαρίν, Πάρντο και Καρντόσο έχουν προβάδισμα 11άδας.

Αναλυτικά και το δελτίο Τύπου των "ερυθρολεύκων":

"Στον απόηχο της νίκης επί του ΠΑΟΚ, η οποία κράτησε τον Ολυμπιακό μας εκεί όπου ανήκει, στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και με τη διαφορά από τους διώκτες να "χτίζεται" ήδη, οι ποδοσφαιριστές του Πάουλο Μπέντο συνέχισαν και ολοκλήρωσαν την Τρίτη, την προετοιμασία τους για το πρώτο ματς Κυπέλλου της σεζόν.

Αντίπαλος στο αυριανό παιχνίδι (19:30) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" ο Πλατανιάς και ο Πορτογάλος τεχνικός προχώρησε στην επιλογή των παικτών στους οποίους θα ποντάρει, μετά το τέλος της σημερινής πρωινής προπόνησης.

Εκτός έμεινε και πάλι ο Ντε Λα Μπέγια, ο οποίος ανεβάζει ρυθμό, προκειμένου να επιστρέψει στις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας μας.

Αναλυτικά η αποστολή για το ματς με τον Πλατανιά: Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Καρντόσο, Χουτεσιώτης, Ντομίνγκες, Ελαμπντελαουί, Φιγκέιρας, Ιντέγε, Λεάλι, Μανθάτης, Μάριν, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Ρέτσος, Ρομαό, Σεμπά, Σιόβας, Βιάνα".

Photo credits: ACTION IMAGES

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ