ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με κόσμο και στη Λισσαβώνα ο Ολυμπιακός

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΟΣΦΠ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA / ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΓΗΠΕΔΑ ΕΞΕΔΡΑ ΟΠΑΔΟΙ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΟΣΦΠ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA / ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΓΗΠΕΔΑ ΕΞΕΔΡΑ ΟΠΑΔΟΙ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Την προσπάθεια των "ερυθρολεύκων" στο κυνήγι της 3ης θέσης θα στηρίξουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού, που ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους και για την αναμέτρηση με την Σπόρτινγκ στη Λισσαβώνα.

Μετά και τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League, ο Ολυμπιακός πέραν από το πρεστίζ του 0-0 κόντρα στην Μπαρτσελόνα, κέρδισε το δικαίωμα της ελπίδας για την 3η θέση του Group D που δίνει το εισιτήριο για το Europa League.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να επιτευχθεί ο συγκεκριμένος στόχος είναι η νίκη των Πειραιωτών στην Πορτογαλία επί της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, στην 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων της διοργάνωσης.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την (πιθανόν αδιάφορη) Γιουβέντους την τελευταία αγωνιστική στο "Γ. Καραϊσκάκης", ενώ η Σπόρτινγκ πηγαίνει στο "Camp Nou" για να αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα.

Επομένως μια νίκη των "ερυθρολεύκων" στις 22 Νοεμβρίου στη Λισσαβώνα αυτομάτως θα αυξήσει σε πολύ μεγάλο βαθμό τις πιθανότητες κατάκτησης της 3ης θέσης στον όμιλο.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού δεν θα αφήσουν την ομάδα τους μόνη, αλλά ετοιμάζουν εκδρομές για να σταθούν στο πλευρό των παικτών του Τάκη Λεμονή.

Περίπου 2000 εισιτήρια δικαιούται ο Ολυμπιακός για το παιχνίδι, ζήτηση υπάρχει ήδη και μετά το Τορίνο και τη Βαρκελώνη, οι οπαδοί των Πειραιωτών θα δώσουν χρώμα και στη Λισσαβώνα, στην προσπάθεια να συνεχιστεί η ευρωπαϊκή παρουσία των πρωταθλητών Ελλάδας με την έλευση του νέου χρόνου.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Διεθνής διάκριση της ΠΑΕ Ολυμπιακός
Επιστροφή Ανσαριφάρντ με Πλατανιά
Η παρακάμερα του Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ