ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με Φορτούνη οδηγό στην Τούμπα!

Με Φορτούνη οδηγό στην Τούμπα!
INTIME SPORTS

Ποια τα πλάνα του Μάρκο Σίλβα για την αυριανή αναμέτρηση της Τούμπας (4/10). Η προσοχή που ζητάει στην μεσοεπιθετική γραμμή του ΠΑΟΚ και ο “Φόρτου” που για ακόμη μία φορά αναμένεται να αναλάβει το δημιουργικό κομμάτι του Ολυμπιακού

Στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται από τις επτά το απόγευμα του Σαββάτου (3/10) ο Ολυμπιακός και είναι έτοιμος για την αναμέτρηση της Τούμπας. Ο Μάρκο Σίλβα τον έχει μάθει “απέξω κι ανακατωτά” τον ΠΑΟΚ. Ξέρει τα στραβά του και τα ατού του.

Δεν ήταν τυχαία άλλωστε όλα αυτά που είπε στην καθιερωμένη του συνέντευξη στην Nova την Παρασκευή (2/10). Πράγματι, θεωρεί πολύ επικίνδυνο τον ΠΑΟΚ από τη μέση και μπροστά και πώς μπορεί να κάνει από το πουθενά τη ζημιά.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θα φροντίσει αύριο (4/10) το μεσημέρι, λίγη ώρα πριν αρχίσει το παιχνίδι, να πει δύο κουβέντες στους παίκτες του και να τους εξηγήσει πού θα πρέπει να “χτυπήσουν” τον Δικέφαλο του βορρά. Για παράδειγμα στην τελευταία προπόνηση δούλεψε πολύ στα “στημένα”. Δεν θα έλεγε... όχι αν ερχόταν κάποιο γκολ αλά Πάρντο στο "Emirates". Ένα γκολ που ήταν χιλιοδουλεμένο στην προπόνηση. Έδωσε λοιπόν ιδιαίτερη έμφαση στα φάουλ και στα κόρνερ στο Ρέντη.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Τα ερωτηματικά έγκειται στους παίκτες που θα επιλέξει να κατεβάσει στην Τούμπα. Δεν το συζητάμε καν ότι έχει αποφασίσει ποιοι θα παίξουν. Απλώς, φροντίζει από το ματς με την Μπάγερν και μετά να κρατάει λίγο πιο κλειστά τα χαρτιά του, να μην γίνεται και τόσο διαφωτιστικός στις δοκιμές που κάνει στο Ρέντη.

Η εντύπωση που έδωσε για παράδειγμα στην τελευταία προπόνηση ήταν ότι θα ξεκινήσει ο Μαζουακού και όχι ο Σαλίνο στο αριστερό άκρο της άμυνας. Επίσης δεν “φωτογράφισε” ξεκαθάρα ποιος θα παίξει δίπλα στον Μιλιβόγεβιτς (Καμπιάσο ή Κασάμι, με τον Ελβετό να βρίσκεται ένα... κλικ πιο μπροστά). Όσο για τον αντικαταστάτη του Πάρντο; Ο κλήρος λογικά θα πέσει στον Σεμπά. Για την κορυφή της επίθεσης ο Φινμπόγκασον έχει το σαφέστατο προβάδισμα, εκτός πια κι αν ο Ιντέγιε πει στον Σίλβα αύριο το μεσημέρι (4/10) ότι μπορεί να βοηθήσει από την αρχή και ο Πορτογάλος τεχνικός κρίνει ότι είναι προτιμότερο να ξεκινήσει ο Νιγηριανός για να εκμεταλλευτεί τα τρεξίματά του.

Εκείνος που δεν φαίνεται να το κουνάει ρούπι από την ενδεκάδα είναι ο Φορτούνης. Από τη στιγμή που ο Τσόρι δεν είναι 100% έτοιμος, ο Έλληνας διεθνής άσος θα πιάσει και πάλι το... τιμόνι με σκοπό να οδηγήσει τον Ολυμπιακό σε ακόμα ένα τρίποντο στο πρωτάθλημα.

Εν κατακλείδι, δεδομένοι θα πρέπει να θεωρούνται για την ενδεκάδα οι Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Σιόβας, Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνης, Ντουρμάζ και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου Φινμπόγκασον. Οι υπόλοιπες θέσεις εκτιμάται ότι θα καλυφθούν από τους Μαζουακού, Κασάμι και Σεμπά.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ