ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με Φορτούνη ο Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÐÁÑÔÉÆÁÍ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - PARTIZAN (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÐÁÑÔÉÆÁÍ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - PARTIZAN (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Κώστας Φορτούνης το έλεγε εξ αρχής ότι θα προλάβει το ματς με την ΑΕΚ (24/9, 20.30) και ο Μπέσνικ Χάσι τον συμπεριέλαβε στην αποστολή. Στο πούλμαν θα μπουν 22 ποδοσφαιριστές.

Ούτε μία έκπληξη δεν επιφύλαξε ο Μπέσνικ Χάσι στην κατάρτιση της αποστολής που θα μπει στο πούλμαν με προορισμό το ΟΑΚΑ για το αυριανό ντέρμπι με την ΑΕΚ (24/9, 20.30) για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Σουρωτή.

Ουσιαστικά εκτός 22άδας έμειναν οι «συνήθεις ύποπτοι». Δηλαδή οι Μίλιτς, Μάρτινς και Ανσαριφάρντ που δεν είναι στις επιλογές του Χάσι. Επίσης, εκτός έμειναν οι τραυματίες Ανδρούτσος και Βούκοβιτς, αλλά και ο ανέτοιμος Μποτία που ίσως μπει στο αεροπλάνο για το Τορίνο.

Η είδηση έχει να κάνει με την παρουσία του Φορτούνη, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του στον προσαγωγό και συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή για το ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά η λίστα:Μπεν, Καρσελά, Χουτεσιώτης, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Εμενίκε, Ένγκελς, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ζιλέ, Καπίνο, Κούτρης, Μάριν, Νικολάου, Οφόε, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Σεμπά, Ταχτσίδης, Ζντιέλαρ.

Τέσσερις εξ αυτών θα «κοπούν» την τελευταία στιγμή. Ο ένας θα είναι ο Χουτεσιώτης. Οπότε απομένουν άλλοι τρεις με τους Μπεν, Νικολάου και Σισέ να είναι υποψήφιοι...

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ