ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με Φορτούνη, Μάριν στην 11άδα ο Ολυμπιακός

Με Φορτούνη, Μάριν στην 11άδα ο Ολυμπιακός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Πάουλο Μπέντο ανακοίνωσε την 11άδα του για τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ. Μέσα οι Φορτούνης και Μάριν, φορ ο Ιντέγε, με 4-2-3-1 οι Πειραιώτες. Με Γιαννιώτα στην 11άδα οι Κύπριοι.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πάουλο Μπέντο, έκανε γνωστή την 11άδα, με την οποία παρατάσσει την ομάδα του στον αποψινό αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ (22:05) στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης" για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Με 4-2-3-1 παρατάσσονται οι Πειραιώτες, με τον Πορτογάλο κόουτς να βάζει τους Φορτούνη και Μάριν στο αρχικό σχήμα και τον Ιντέγε στην κορυφή της επίθεσης.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Λεάλι - Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα, Ντε λα Μπέγια - Μιλιβόγεβιτς, Καμπιάσο - Φορτούνης, Μαρίν, Σεμπά - Ιντέγε.

Ο Λεάλι θα είναι στο τέρμα, ο Φιγκέιρας δεξιά στην άμυνα, αριστερά ο Ντε Λα Μπέγια και οι Μποτία - Ντα Κόστα στο κέντρο της άμυνας. Οι Μιλιβόγεβιτς και Καμπιάσο είναι οι δυο παίκτες στα χαφ, ο Φορτούνης δεκάρι, στα άκρα οι Μάριν και Σεμπά και μπροστά ο Ιντέγε.

Η ενδεκάδα του ΑΠΟΕΛ: Βάτερμαν - Μιλάνοφ, Μερκής, Καρλάο, Λάγο - Νούνο Μοράις - Βινίσιους, Μπερτόγλιο, Γιαννιώτας, Βάντερ - Σωτηρίου.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ