ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με επτά παίκτες της ομάδας Νέων στην Τρίπολη ο Ολυμπιακός

Με επτά παίκτες της ομάδας Νέων στην Τρίπολη ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Αστέρα και ο Μάρκο Σίλβα γνωστοποίησε την αποστολή, όπου περιλαμβάνει επτά ποδοσφαιριστές της ομάδας Νέων.

Το 5-0 του πρώτου αγώνα στο Φάληρο δεν αφήνει και πολλά περιθώρια αμφισβήτησης για την ομάδα που θα περάσει στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Ολυμπιακός ήταν αρκούντως πειστικός απέναντι στον Αστέρα, τον συνέτριψε και "κλείδωσε" την πρόκρισή του για την επόμενη φάση του θεσμού.

Για το λόγο αυτό, ο Μάρκο Σίλβα επέλεξε να κάνει πολλές αλλαγές για τον αγώνα στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" την Τετάρτη (3/2, 19:30), μιας και ακολουθεί την Κυριακή (7/2) το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο "Γ. Καραϊσκάκης" και σίγουρα θέλει να ξεκουράσει κάποιους παίκτες. Άλλωστε, έπεται "Γολγοθάς" σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Europa League για τον Ολυμπιακό.

Το πρωί της Τρίτης (2/2), οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού συνέχισαν και ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους. Δούλεψαν επάνω στην τακτική και την ανάπτυξη του παιχνιδιού, ενώ εκτός προγράμματος έμειναν ο Καμπιάσο, ο Ερνάνι και ο Ντομίνγκες, ο οποίος κινήθηκε και σήμερα συντηρητικά. Αμέσως μετά, ο Πορτογάλος τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή.

Επτά ποδοσφαιριστές της ομάδας Νέων βρίσκονται μεταξύ των εκλεκτών του Σίλβα. Εκτός από τους Κώστα Τσιμίκα και Μανώλη Σάλιακα κλήθηκαν ο Γιάννης Λάτσι, ο Γιώργος Μανθάτης που έχει και συμμετοχή στο Κύπελλο φέτος, ο Παναγιώτης Ρέτσος, ο Κώστας Πλέγας και ο Δημήτρης Νικολάου. Ο τελευταίος και ο Ρέτσος είναι 98ρηδες και συμμετείχαν και στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας το καλοκαίρι.

Αναλυτικά: Μπουχαλάκης, Ντα Κόστα, Φουστέρ, Χουυτεσιώτης, Καπίνο, Κασάμι, Κολοβός, Λάτσι, Μανθάτης, Νικολάου, Πλέγας, Πουλίδο, Ρέτσος, Σάλιακας, Σαλίνιο, Σεμπά, Τσιμίκας, Βούρος.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ