ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με επτά νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα ο Ολυμπιακός

Με επτά νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα ο Ολυμπιακός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Πάουλο Μπέντο κάνει "λίφτινγκ" και προχωράει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα για την αναμέτρηση με την Αστάνα στο Καζακστάν (3/11, 18.00). Με αιχμή του δόρατος τον Καρντόσο οι "ερυθρόλευκοι", προβάδισμα Μαρτίνς έναντι Τσόρι.

Είναι ολοφάνερο ότι ο Πάουλο Μπέντο στις επιλογές του όχι μόνο στη 18άδα, αλλά και για το αρχικό σχήμα, βάζει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό πιο πάνω σε σχέση με το αυριανό παιχνίδι στο Καζακστάν (3/11, 18.00).

Ο Πορτογάλος τεχνικός σκοπεύει να αλλάξει τα 7/11 σε σχέση με τα πρόσωπα που είχαμε συνηθίσει. Οι Φορτούνης, Μιλιβόγεβιτς και Ντα Κόστα έμειναν στην Αθήνα, ενώ από αυτούς που ακολούθησαν την αποστολή στο Καζακστάν, αναμένεται να μείνουν εκτός αρχικού σχήματος οι Καπίνο, Φιγκέιρας, Ιντέγιε. Ο μοναδικός που εξελίχθηκε σε βασική μονάδα ελέω του τραυματισμού του Ντε Λα Μπέγια, ο Παναγιώτης Ρέτσος, φαίνεται πώς θα είναι η επιλογή του Μπέντο για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Από τους βασικούς που έχουν τραβήξει το κουπί από το ξεκίνημα της σεζόν, φαίνεται πώς θα ξεκινήσουν και κόντρα στους πρωταθλητές Καζακστάν οι Μποτία, Μαρτίνς, Σεμπά και Ελιουνούσι. Ο Μαρτίνς από την πλευρά του πιθανότατα θα αφήσει εκτός ενδεκάδας τον Τσόρι, με τον Πορτογάλο χαφ να προορίζεται για τον ρόλο του αντι-Φορτούνη.

Συγκεκριμένα, ο Μπέντο καταλήγει με βάση τις τελευταίες δοκιμές σε ένα σχήμα με Λεάλι στα γκολπόστ, τους Ελαμπντελαουί, Μποτία, Βιάνα και Ρέτσο στην άμυνα, τους Ρομαό και Μπουχαλάκη δίδυμο στα χαφ, τον Μαρτίνς μπροστά τους, τους Σεμπά – Ελιουνούσι στα “φτερά” της επίθεσης και τον Καρντόσο στην κορυφή.

Από την άλλη πλευρά, ο προπονητής της Αστάνα Στάνιμιρ Στοϊλοφ αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του πάλι με πεντάδα στην άμυνα, σύμφωνα με τα όσα λένε στα ρεπορτάζ τους οι Καζάκοι δημοσιογράφοι. Ό,τι έκανε δηλαδή και στο Καραϊσκάκη, μία "συνταγή" που δεν πολυέπιασε, αφού ο Ολυμπιακός όποτε ήθελε πατούσε την περιοχή του Έριτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μπέντο: "Νίκη με την Αστάνα για την πρόκριση, μετά ο Παναθηναϊκός"
Χωρίς Φορτούνη, Μιλιβόγεβιτς και Ντα Κόστα με Αστάνα

Photo credits: Action images

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ