ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πως τέθηκε στο περιθώριο ο Καπίνο

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÏÓÖÐ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÏÓÖÐ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Στέφανος Καπίνο τέθηκε εκτός ομάδας μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει στο Τορίνο χωρίς τον Έλληνα διεθνή γκολκίπερ. Πώς λήφθηκε αυτή η απόφαση και πότε του ανακοινώθηκε.

Στο περιθώριο τέθηκε ο Στέφανος Καπίνο μέχρι νεωτέρας, μετά το τέλος του ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και την ήττα των Πειραιωτών με 3-2.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, η απόφαση λήφθηκε αμέσως μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Σιδηρόπουλου και την ενόχληση του Βαγγέλη Μαρινάκη για την απόδοση του διεθνούς τερματοφύλακα.

Έτσι ενημερώθηκε τηλεφωνικά ο γενικός αρχηγός της ομάδας, Κούλης Δουρέκας ο οποίος και ενημέρωσε άμεσα τον παίκτη, αρχικά ότι μένει εκτός αποστολής για την ευρωπαϊκή αναμέτρηση με την Γιουβέντους στο Τορίνο, ενώ απομένει να διευκρινιστεί εντός των προσεχών ωρών ή ημερών, ο τρόπος που θα συνεχιστεί η σχέση του με την ομάδα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι λόγοι για τους οποίους λήφθηκε η συγκεκριμένη απόφαση είναι καθαρά αγωνιστικοί και δεν υπάρχει κάποιο πειθαρχικό παράπτωμα. Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο διεθνής γκολκίπερ βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση καθώς δεν περίμενε να πάρει τέτοια τροπή η καριέρα του στον Ολυμπιακό, με τον οποίο δεσμεύεται με συμβόλαιο δύο ακόμη χρόνων.

Στην παρούσα φάση ο Στέφανος Καπίνο μπορεί να βρίσκεται εκτός ομάδας, αλλά κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει και με την έλευση νέου προπονητή την επιστροφή του στην πρώτη ομάδα. Άλλωστε ο Καπίνο εξακολουθεί να αποτελεί κεφάλαιο για τον Ολυμπιακό και το πιθανότερο είναι ότι η απόφαση είναι περισσότερο "καμπανάκι" προκειμένου να βρει τον καλό του εαυτό παρά οριστική τιμωρία.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Σοβαρές πιθανότητες για Λεμονή στον Ολυμπιακό
Καραπαπάς: "Κανένα επεισόδιο, δεν έκανε πειθαρχικό ο Καπίνο"
"Κανένα επεισόδιο Καπίνο - Ένχελς, γράφουν ψέματα"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ