ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με... δανεικό μείγμα στο Ζέεφελντ

Με... δανεικό μείγμα στο Ζέεφελντ

Στις 16 του μήνα ο Ολυμπιακός αναχωρεί για το Ζέεφελντ της Αυστρίας και στην αποστολή θα μετέχει κάτι λιγότερο από την μισή περσινή ομάδα, παίκτες της Ακαδημίας, 2-3 μεταγραφικά αποκτήματα και κάμποσοι δανεικοί της περσινής σεζόν.

Όλα ρευστά είναι σχετικά με την αποστολή του Ολυμπιακού που θα πετάξει για το Ζέεφελντ σε λίγες μέρες. Όχι μόνο όσον αφορά τα πρόσωπα, αλλά ακόμη και την ποσότητα!

Λεάλι, Παρέδες, Σισοκό, Καρντόσο, είναι 100% εκτός εξίσωσης, κάτι που ισχύει και για τους Ντομίνγκες, Καμπιάσο αν δεν αλλάξει κάτι θεαματικά το επόμενο 48ωρο. Οπότε... μείον έξι παίκτες με το καλημέρα.

Οι διεθνείς Καπίνο, Γιαννιώτης, Ρέτσος, Σιώπης, Φορτούνης, Γιαννιώτας, Ανδρούτσος, Μανθάτης, Νικολάου, Ντα Κόστα, Ανσαριφάρντ, Ελιουνούσι έχουν έξτρα μέρες άδεια αφού δεν είναι δυνατόν να πάνε σερί και χωρίς ανάσα στην προετοιμασία. Άλλοι θα πάνε προς το τέλος της παρουσίας των "ερυθρολεύκων" στην Αυστρία, άλλοι μπορεί να μην πάνε και καθόλου.

Χουτεσιώτης, Σκαφίδας, Ντε λα Μπέγια, Μαρτίνς, Μαρίν, Ρομαό, Μπουχαλάκης, Μποτία, Σεμπά, Φιγκέιρας και Βιάνα μπορεί να είναι άμεσα διαθέσιμοι στην έναρξη της προετοιμασίας. Δηλαδή μόλις 11 από τους 25 ποδοσφαιριστές του ρόστερ που ολοκλήρωσαν τη σεζόν.

Στην εξίσωση μπαίνουν 4 παίκτες της Ακαδημίας, που εκτός απροόπτου θα είναι οι Τόλι (στόπερ), Πλέγας (κεντρικός μέσος), Μεγαρίτης (κεντρικός μέσος) και Βρουσάι (εξτρέμ).

Οι παραπάνω στην καλύτερη των περιπτώσεων φτιάχνουν μια 15άδα παικτών, στους οποίους μπορεί να προστεθεί σίγουρα ο Κούτρης (είναι ουσιαστικά ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού), ενδεχομένως ο Ρισβάνης (έπαιζε μέχρι τέλη Μαΐου στα play offs με τον Πανιώνιο) όχι όμως και ο Μύγας, το θέμα του οποίου είναι ανοικτό.

Για να πραγματοποιηθεί ένα νορμάλ πρώτο στάδιο προετοιμασίας θα πρέπει να ανέβουν μίνιμουμ 28 παίκτες στο Ζέεφελντ. Επομένως για να συμπληρωθεί ο αριθμός θα πρέπει κάμποσοι από τους δανεικούς της περασμένης σεζόν να ακολουθήσουν την αποστολή στην Αυστρία.

Ελαμπντελαουί, Σιόβας, Καραμάνος είναι σε διαδικασία πώλησης, ο Κολοβός έχει ήδη παραχωρηθεί με κανονική μεταγραφή στη Μέχελεν, ενώ δύσκολα θα βρεθεί άκρη στην περίπτωση του Λαΐφη που είναι προς παραμονή στην Σταντάρ Λιέγης.

Από τους υπόλοιπους της λίστας, αυτοί που έχουν ρεαλιστικές πιθανότητες να πάνε στην Αυστρία είναι οι Γούτας, Τσιμίκας, Πάρντο, Μπεν (όπως ο Ρισβάνης, έτσι και αυτός έπαιζε μέχρι τέλη Μαΐου στα play offs με τον Πανιώνιο), Μαρτίνες, Βέργος, Παπ Αμπού Σισέ (απόκτημα του Γενάρη από την Αζαξιό, με την οποία ολοκλήρωσε τη σεζόν), Ζντιέλαρ (έδωσε το τελευταίο του παιχνίδι στις... 4 Ιουνίου με την Μαγιόρκα) και Κασάμι, αν μέχρι τότε ο Ραϊόλα δεν του έχει βρει ομάδα.

Αν ο Μπέσνικ Χάσι κρίνει ότι δεν του είναι αρκετοί οι παραπάνω, τότε ίσως ειδοποιηθούν και οι Βούρος, Λάτσι, Τζανδάρης. Το σενάριο να πάει ο Ολυμπιακός στο Ζέεφελντ με... μεταγραφή της τελευταίας στιγμής στις αποσκευές του δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, αλλά δεν μπορεί και να αποκλειστεί.

Η πρώτη συγκέντρωση στου Ρέντη είναι προγραμματισμένη για τις 14 Ιουνίου και η αναχώρηση για την Αυστρία στις 16 του μήνα. Στις 27 Ιουνίου είναι να επιστρέψουν στη βάση τους οι Πειραιώτες και από τις 5 μέχρι τις 16 Ιουλίου θα βρεθούν στο Γκενκ του Βελγίου για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

"Μπράνταριτς για Ολυμπιακό"
Ο γάμος του γιου του Σάββα Θεοδωρίδη με την Δούκισσα Νομικού (PHOTOS, VIDEO)
Απίθανη χαμένη ευκαιρία για τον Ελιουνούσι
Τα σενάρια για Τέγιο, Πιαζόν και Ντεφούρ
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ