ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με ανεβασμένη ψυχολογία οι Νέοι του Ολυμπιακού

UEFA YOUTH LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΑΒΟΝΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
UEFA YOUTH LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΑΒΟΝΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Οι Νέοι του Ολυμπιακού δίνουν την Τετάρτη το μεσημέρι το δεύτερο παιχνίδι τους για τον 4ο όμιλο του UEFA Youth League αντιμετωπίζοντας τη Γιουβέντους στο Τορίνο.

Στο Τορίνο βρίσκονται από το μεσημέρι της Τρίτης και οι Νέοι του Ολυμπιακού καθώς την Τετάρτη το μεσημέρι θα αντιμετωπίσουν και αυτοί τη Γιουβέντους στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου του UEFA Youth League.

Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν ταξιδέψει στο Τορίνο με πολύ καλή ψυχολογία από τη νίκη επί της ΑΕΚ στο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής αλλά δεν έχουν στη διάθεση τους τους Λάμπρου και Τσιριγώτη.

Το σχετικό δελτίο Τυπού αναφέρει:

"Με καλή ψυχολογία, από τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ, και με πίστη στις δυνάμεις της η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού θα «κυνηγήσει» το απόγευμα (16:00, Cosmote Sport 7) της Τετάρτης στο Τορίνο τη νίκη κόντρα στη Γιουβέντους σ’ αναμέτρηση της 2ης ημέρας του Δ’ ομίλου του UEFA Youth League.

Η ομάδα μας μετά από την ισοπαλία στην πρεμιέρα με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας θέλει να συνεχίσει με θετικά αποτελέσματα και θα παλέψει γι’ αυτό απέναντι στην Γιουβέντους η οποία στην 1η αγωνιστική ηττήθηκε με 1-0 από την Μπαρτσελόνα στη Βαρκελώνη.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού κ. Βασίλης Βούζας δεν θα έχει στη διάθεση του, τους τραυματίες Στάθη Λάμπρου και Άκη Τσιριγώτη. Οι «ερυθρόλευκοι» που έφτασαν το μεσημέρι της Τρίτης στο Τορίνο προπονήθηκαν χωρίς προβλήματα στο γήπεδο όπου θα διεξαχθεί ο αγώνας (Juventus Training Group).

O κ. Βούζας μαζί με το επιτελείο του έχει μελετήσει πολύ καλά την ιταλική ομάδα και έχει ζητήσει από τους παίκτες του να είναι συγκεντρωμένοι στην σπουδαία αναμέτρηση.

"Κάθε παιχνίδι στο Youth League είναι μια μεγάλη εμπειρία για τα παιδιά και ταυτόχρονα και ένας τελικός. Ξέρουμε την Γιουβέντους όπως μας ξέρει και εκείνη. Οι ομάδες και των δυο συλλόγων δεν έχουν σχέση μ’ εκείνες που είχαν παίξει το 2014. Ζήτησα από τα παιδιά να έχουν καθαρό μυαλό και να είναι συγκεντρωμένα στο παιχνίδι. Η Γιουβέντους έχει πολύ γρήγορους παίκτες και τα λάθη δεν συγχωρούνται. Εμείς ήρθαμε στην Ιταλία για να κάνουμε το παιχνίδι μας και να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Πρέπει να παίξουμε ακόμη καλύτερα από την πρεμιέρα", δήλωσε ο έμπειρος τεχνικός ο οποίος θα δώσει την Τετάρτη το 15ο παιχνίδι του στη διοργάνωση.

Ο αρχηγός της ομάδας Μάριος Βρουσάι αρκέστηκε στο να σημειώσει τα παρακάτω:
"Παίζουμε με την Γιουβέντους και αυτό από μόνο του σημαίνει ότι μας περιμένει δύσκολο έργο. Η ομάδα μας μπορεί να πετύχει τον στόχο της. Όλοι μας δουλεύουμε καθημερινά και εάν ακούσουμε τον προπονητή μας θα τα καταφέρουμε".

Ο Ολυμπιακός έχει «συναντήσει» τη Γιουβέντους και την περίοδο 2014-15 στη φάση των ομίλων. Την περίοδο εκείνη είχε κερδίζει με 3-0 στο Τορίνο και είχε μείνει στο 1-1 στον Πειραιά.

Διαιτητής του αγώνα της Τετάρτης θα είναι ο Ελβετός Σαν. Στο άλλο παιχνίδι του Δ’ ομίλου η Σπόρτινγκ «φιλοξενεί» στη Λισαβόνα την Μπαρτσελόνα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ