ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με Αμπιντάλ στη Μυτιλήνη

Με Αμπιντάλ στη Μυτιλήνη
Αμπιντάλ INTIME SPORTS

Με τον Αμπιντάλ και τον Μαρινάκη θα πάει ο Ολυμπιακός απόψε στη Λέσβο, αφού ο Γάλλος αμυντικός θα ενισχύσει την ομάδα του μετά τον τραυματισμό του Αυλωνίτη, ενώ ο πρωταθλητής απέσυρε το ενδιαφέρον του για τον Μπρούνο Άλβες.

Κομβικό είναι πλέον το ματς της Μυτιλήνης για τον Ολυμπιακό, μετά τα συνεχή στραβοπατήματα του ΠΑΟΚ , αφού με νίκη επί της Καλλονής μπορεί να βρεθεί στην κορυφή, σε συνδυασμό με νέο ατυχές αποτέλεσμα του "δικεφάλου" στη Λιβαδειά.

Βέβαια η κατάσταση στον Ολυμπιακό δεν είναι και η καλύτερη, μετά τον τραυματισμό των Μποτία, Αυλωνίτη, γι αυτό θα δώσει το παρών στη Λέσβο κι ο Αμπιντάλ, παρότι το μεσημέρι θα ανακοινώσει την αποχώρηση του από τη ενεργό δράση.

Ο Ολυμπιακός έχει απογοητεύσει τον κόσμο του στα τελευταία ματς με την απόδοση του, αλλά οι συγκυρίες τον έφεραν μια ανάσα από την κορυφή και δεν είναι διατεθειμένος να σπαταλήσει την ευκαιρία. Είναι χαρακτηριστικό πως η αποστολή θα αναχωρήσει γαι την Μυτιλήνη, με αρχηγό αποστολής τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Και ενώ ο Ισπανός τεχνικός ζήτησε έναν κεντρικό αμυντικό να είναι στον Ρέντη στις 28 του Δεκέμβρη, το πρόβλημα δεν λύνεται με μια μεταγραφή. Για αυτό ακούστηκε ότι θα «κρατήσει» στην ενεργό δράση τον Ερίκ Αμπιντάλ για κάποιες επιπλέον ημέρες.

Ο Γάλλος θα πάει εκτός απροόπτου στη Μυτιλήνη για να παίξει το αυριανό ματς με την Καλλονή, ενώ έχει ξεκινήσει μια κουβέντα μήπως μείνει τουλάχιστον ως τις 10 Γενάρη. Και στη συνέντευξη Τύπου θα πληροφορηθούμε κάτι παραπάνω για αυτή την υπόθεση.

Όσον αφορά τα μεταγραφικά, θεωρείται απίθανο να βρεθεί στόπερ στο Ρέντη στις 28 Δεκέμβρη. Ο Ολυμπιακός απέσυρε το ενδιαφέρον του για τον Μπρούνο Άλβες, αφού η Φενέρμπαχτσέ με τη στάση της έδειξε ότι δεν τον παραχωρεί, με δεδομένο ότι έχει ακόμη ενάμιση χρόνο συμβόλαιο.

Ο πρωταθλητής είναι προσεκτικός στις κινήσεις του, γιατί δεν θέλει να φέρει ακόμη έναν Καζιμ Ρίτσαρντς και Πίνο τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες δεν επέδειξε ενδιαφέρον για τον Μπεν Αρφά.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ