ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γιατί κόπηκε ο Αφελάι

Γιατί κόπηκε ο Αφελάι
INTIME SPORTS

Η λειψανδρία στους στόπερ έφερε- όπως αναμενόταν- τον Ερίκ Αμπιντάλ στην αποστολή, όπως και τον Πραξιτέλη Βούρο από τη Νέων. Γιατί έμεινε εκτός ο Αφελάι. Δείτε αναλυτικά.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την Παρασκευή την προετοιμασία του για το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς με αντίπαλο την Καλλονή στη Μυτιλήνη (20/12, 19:30). Αμέσως μετά την προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κεντρού Ρέντη, όπου έγινε πολλή δουλειά στο κομμάτι της τεχνικής, ο Μίτσελ ανακοίνωσε την αποστολή η οποία αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές.

Με νοκ-άουτ τους Μποτία, Αυλωνίτη και Μιλιβόγιεβιτς, ο Ισπανός τεχνικός κάλεσε τον Πραξιτέλη Βούρο από τη Νέων. Ο 19χρονος στόπερ έχει μία συμμετοχή στο πρωτάθλημα (πέρσι στον αγώνα με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα), ενώ φέτος αγωνίστηκε απέναντι στον Πανιώνιο για το Κύπελλο.

Στη Μυτιλήνη θα ταξιδέψει και ο Αμπιντάλ, ο οποίος ανακοίνωσε σήμερα ότι σταματά το ποδόσφαιρο. Όπως τόνισε, θα συζητήσει με τους Ισά και Καρεμπέ έαν κόντρα στην Καλλονή είναι το τελευταίο μου ματς.

Στους απόντες, πέρα από τους τραυματίες Ντουρμάζ, Σαλίνο και τον Φουστέρ που έχει ίωση, βρίσκεται και ο Αφελάι. Ο Ολλανδός αποχώρησε για τα αποδυτήρια όταν έγινε αλλαγή με τον Πανιώνιο, κάτι που δεν άρεσε στον Μίτσελ. Ο παίκτης είχε κάνει το ίδιο και μετά το φινάλε του αγώνα με τη Μάλμε, όταν δεν έμεινε στο γήπεδο για να χαιρετήσει τον κόσμο.

Αναλυτικά η αποστολή: Αμπιντάλ, Μπενίτες, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Ντομίνγκεζ, Ντοσεβί, Φορτούνης, Γιαννούλης, Κασάμι, Μανιάτης, Μαζουακού, Μέγιερι, Μήτρογλου, Εντινγκά, Ελαμπντελαουί, Ρομπέρτο, Γκαζαριάν, Σιόβας, Βούρος.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ