ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με αλλαγές στη Νέα Σμύρνη

Με αλλαγές στη Νέα Σμύρνη
Μήτρογλου Ντοσεβί INTIME SPORTS

Ροτέισον αποφάσισε ο Περέιρα κόντρα στον Πανιώνιο (26/4, 19:30). Μέσα ο Μήτρογλου, εκτός Χάρα, Εντινγκά, Μαζουακού και Σιόβας. Για τον Άλεξ της Γκιμαράες και Ολυμπιακό γράφουν οι Πορτογάλοι.

Με την προπόνηση που διεξήχθη το Σάββατο (25/4) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη (26/4, 19:30), στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της Super League.

Οι "ερυθρόλευκοι" δούλεψαν επάνω στην κατοχή της μπάλας και την καλή κυκλοφορία, ενώ έμφαση δόθηκε και στην πίεση προς τον αντίπαλο. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με δίτερμα στο μισό γήπεδο.

Μαζουακού: "Θέλω να μείνω στον Ολυμπιακό"

Λίγο μετά ο Βίτορ Περέιρα ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς με τον Πανιώνιο και όπως δείχνουν οι επιλογές του αποφάσισε να δώσει ανάσες σε βασικούς παίκτες και συνάμα ευκαιρία σε άλλους που δεν έχουν χρόνο συμμετοχής.

Ο Χάρα προπονήθηκε κανονικά αλλά δεν συμπεριλήφθηκε στα πλάνα του Πορτογάλου τεχνικού, όπως και οι Αφελάι, Εντινγκά, Σιόβας, Μαζουακού, Αυλωνίτης και ο τραυματίας Μανιάτης που συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασης, το οποίο ακολουθεί τις τελευταίες εβδομάδες. Ατομικό έκανε ο Στρέζος.

"Έκλεισε" και τον Λόρια

Ρομπέρτο, Μέγκιερι, Γιαννιώτης, Γιαννούλης, Μιλιβόγεβιτς, Μήτρογλου, Σαλίνο, Μπουχαλάκης, Φουστέρ, Διαμαντάκος, Φορτούνης, Κασάμι, Μποτία, Μπενίτες, Ντουρμάζ, Ντομίνγκες, Σαντάνα, Ντοσεβί και Ελαμπντελαουί, είναι οι ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Περέιρα για τη Νέα Σμύρνη.

Ο Ολυμπιακός επί της ουσίας είναι βαθμολογικά αδιάφορος, καθώς έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα και μαθηματικά από την προηγούμενη αγωνιστική, ωστόσο ο προπονητής των Πειραιωτών έχει επισημάνει πολλάκις στους παίκτες του πως επιθυμεί συγκέντρωση, σοβαρότητα και νίκες σε όλα τα παιχνίδια που απομένουν έως το τέλος της σεζόν.

Και μπορεί να αποφάσισε ροτέισον ενόψει του αγώνα με τον Πανιώνιο, ωστόσο ποντάρει στην θέληση των παικτών που δεν έχει χρησιμοποιήσει πολύ, να αποδείξουν πως αξίζουν καλύτερης μεταχείρισης.

Θέλει άλλη ημέρα τον τελικό ο Ολυμπιακός

Ο Γιαννούλης θα πάρει θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ Μπουχαλάκης, Φουστέρ και Διαμαντάκος διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα, όπως και ο Κασάμι, που ήταν εκτός αποστολής στα τελευταία παιχνίδια. Στην ενδεκάδα μπορεί να βρεθεί ο Μήτρογλου, αντικαθιστώντας ουσιαστικά τον Χάρα.

Για Άλεξ και Ολυμπιακό γράφουν οι Πορτογάλοι

Η " A Bola " αναφέρει πως ο Άλεξ Ενρίκε Γκονσάλβες ντε Φρέιτας όχι απλά ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό, αλλά και αποτελεί προτεραιότητα του Βίτορ Περέιρα για την θέση του αριστερού εξτρέμ.

Ολυμπιακός 2015-2016 με "άρωμα" Adidas

Ο 24χρονος (27/4/1991) άσος της Γκιμαράες πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιο του έως το 2018, ωστόσο οι Πορτογάλοι επικαλούμενοι ελληνικές πηγές κάνουν λόγο για πρόταση ύψους 1,5 εκ. ευρώ από πλευράς "ερυθρολεύκων" για την απόκτηση του παίκτη.

"Ο πρόεδρος της Γκιμαράες δεν πείστηκε από την συγκεκριμένη προσφορά, αλλά οι Πρωταθλητές Ελλάδας που θα βρεθούν στους ομίλους του Champions League 2015-16, μπορούν να ανεβάσουν τους αριθμούς, αφού ο Άλεξ αποτελεί προτεραιότητα για τον Βίτορ Περέιρα", υποστηρίζει χαρακτηριστικά η "A Bola".

Ο Άλεξ ξεκίνησε από τις Ακαδημίες της Πόρτο, συνέχισε από τον Ιούλιο του 2010 στην Σάντα Κλάρα (67 συμμετοχές, 4 γκολ) και τρία καλοκαίρια αργότερα τον απέκτησε η Γκιμαράες. Την φετινή σεζόν μετράει συνολικά 26 ματς με 3 γκολ και ισάριθμες ασίστ.

Καλτσάς: "Να κρατήσουμε την προσπάθεια στην Ευρώπη"

Αγωνίζεται κατά βάση ως ακραίος κυνηγός, ωστόσο έχει χρησιμοποιηθεί σε όλες τις θέσεις της αριστερής πλευράς του γηπέδου. Αξίζει να αναφέρουμε πως είναι διεθνής με τις εθνικές ομάδες U-18 (8 ματς), U-19 (17 συμ., 4 γκολ) και U-20 (5 συμ., 1 γκολ) της Πορτογαλίας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ