ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με Αφελάι βασικό η Ολλανδία κόντρα στην Τουρκία

Με Αφελάι βασικό η Ολλανδία κόντρα στην Τουρκία
Αφελάι

Ο Ιμπραχίμ Αφελάι αγωνίζεται ως βασικός στην αναμέτρηση της Ολλανδίας με την Τουρκία, ενώ ο Ομάρ Ελαμπντελαουί έμεινε εκτός αποστολής στην βαριά ήττα της Νορβηγίας κόντρα στην Κροατία εξαιτίας ενοχλήσεων.

Σε εξέλιξη βρίσκονται αυτό το Σαββατοκύριακο (28-29/3) τα προκριματικά του Euro 2016, με τον Γκους Χίντινγκ να χρησιμοποιεί ως βασικό τον Ιμπραχίμ Αφελάι στην ενδεκάδα της Ολλανδίας απέναντι στην Τουρκία.

Ο Άριεν Ρόμπεν είναι τραυματίας και δεν βρίσκεται στην διάθεση Χίντινγκ, ο οποίος ουσιαστικά προτίμησε τον Αφελάι ως αντικαταστάτη του κυνηγού της Μπάγερν Μονάχου στο αρχικό σχήμα των "οράνιε".

Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού αγωνίζεται στην τριάδα της γραμμής κρούσης της Ολλανδίας, μαζί με τους Ντεπάι και Χούντελααρ.

Ο Ελαμπντελαουί στην λίστα του Μπίλιτς

Αντίθετα με τον Ιμπραχίμ Αφελάι, ο Ομάρ Ελαμπντελαουί δεν αγωνίστηκε καθόλου με την Εθνική Νορβηγίας στην βαριά ήττα από την Κροατία στο Ζάγκρεμπ.

Οι Σκανδιναβοί ηττήθηκαν με σκορ 5-1 και ο διεθνής μπακ του Ολυμπιακού ήταν εκτός αποστολής, καθώς οι ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούν στον οπίσθιο μηριαίο δεν του επέτρεψαν να βοηθήσει την Εθνική του ομάδα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ