ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με 4-3-2-1 και Πουλίδο

Με 4-3-2-1 και Πουλίδο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στο poll του Sport24.gr οι φίλοι του Ολυμπιακού ψήφισαν το σύστημα και την 11άδα που θέλουν για τη ρεβάνς με την Χάποελ Μπερ Σεβά. Φορτούνης - Ντομίνγκες μαζί από την αρχή και Πουλίδο αντί Ιντέγε ξεχώρισαν στις προτιμήσεις.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Χάποελ Μπερ Σεβά στο "Turner Stadium", στη ρεβάνς του 0-0 του Φαλήρου, για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Το Sport24.gr δημιούργησε ένα poll όπου οι φίλοι του Ολυμπιακού είχαν τη δυνατότητα να ψηφίσουν το σύστημα και τους ποδοσφαιριστές που θεωρούν καταλληλότερους για να ξεκινήσουν οι "ερυθρόλευκοι" την αναμέτρηση κόντρα στους Ισραηλινούς, στην προσπάθεια τους να εξασφαλίσουν την πρόκριση στα play offs του Champions League.

Ο κόσμος των Πειραιωτών έδειξε ότι προτιμά ένα σύστημα 4-3-2-1, με τον Καπίνο να κερδίζει τη θέση βασικού τερματοφύλακα με ποσοστό 80% - 20% έναντι του Νικόλα Λεάλι.

Ο Φιγκέιρας συγκέντρωσε ποσοστό 47% για τη θέση του δεξιού μπακ, με τους Μανιάτη και Βούρο να ακολουθούν με 37% και 20% αντίστοιχα.

Με 55% προτιμήθηκε ο Ντε λα Μπέγια αντί του Μαζουακού για το αριστερό άκρο της άμυνας. Ως δίδυμο στις θέσεις των στόπερ, οι φίλοι του Ολυμπιακού εμπιστεύτηκαν σε ποσοστό 58% τους Ντα Κόστα - Μποτία. Δεύτερο σε ψήφους το δίδυμο Μποτία - Βούρος με 21%.

Μιλιβόγεβιτς - Καμπιάσο - Μπουχαλάκης με ποσοστό προτιμήσεων ύψους 63%, ήταν οι επιλογές για την τριάδα στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Ο Σέρβος με τον Αργεντίνο και τον Μανιάτη τρίτο χαφ, ήταν η τριπλέτα που συγκέντρωσε 29%.

Οι 15600 ψηφοφόροι κατέστησαν σαφές ότι θεωρούν απαραίτητη την ταυτόχρονη παρουσία των Ντομίνγκες - Φορτούνη στο βασικό σχήμα του Ολυμπιακού. Οι δυο τους συγκέντρωσαν ποσοστό 62% στην ερώτηση για τους δύο παίκτες που πλαισιώνουν τον επιθετικό. Επόμενη δυάδα σε προτιμήσεις αυτή με Φορτούνη - Πάρντο (25%).

Τέλος, στο δίλημμα για την κορυφή της επίθεσης, ο Πουλίδο ξεπέρασε τον Ιντέγε. Ο Μεξικανός φορ είχε 55% υπέρ του ψήφους και ο Νιγηριανός επιθετικός το υπόλοιπο 45%.

H 11άδα που προκρίθηκε μέσα από την ψηφοφορία, για τη ρεβάνς του Ολυμπιακού με την Χάποελ Μπερ Σεβά, είναι αυτή με τους Καπίνο - Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα, Ντε λα Μπέγια - Μιλιβόγεβιτς, Καμπιάσο, Μπουχαλάκη - Φορτούνη, Ντομίνγκες - Πουλίδο σε σύστημα 4-3-2-1.

Photo credits: ACTION IMAGES

ΔΙΑΒΑΣΤΕ AKOMH:

Ανακοίνωσε Κασάμι ο Φαουάζ Αλ-Χασάουι
Πρόκριση και με... στραβοκλοτσιά
Δεν ψάχνουν για δικαιολογίες στην έρημο της Μπερ Σέβα
Όταν το 0-0 είναι ευχή και κατάρα
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ