ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με 28 παίκτες στο Βέλγιο ο Ολυμπιακός

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΖΕΕΦΕΛΝΤ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΖΕΕΦΕΛΝΤ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Τους παίκτες που θα μπουν στο αεροπλάνο για το Βέλγιο την Παρασκευή (13/7) ανακοίνωσε ο Πέδρο Μαρτίνς, χωρίς να επιφυλάσσει εκπλήξεις στην αποστολή.

Οι "ερυθρόλευκοι" προπονήθηκαν το πρωί της Πέμπτης (12/7) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη και με την ολοκλήρωση του προγράμματος, ο Πέδρο Μαρτίνς γνωστοποίησε την 28μελη αποστολή για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού που ξεκινά από το Γκενκ.

Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Χουτεσιώτης, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Ένγκελς, Ευαγγέλου, Φετφατζίδης, Φορτούνης, Γιαννιώτης, Γκερέρο, Κούτρης, Λάζαρος, Μάνος, Μάριν, Μασούρας, Μιράντα, Νικολάου, Πάρντο, Ποντένσε, Ρομαό, Σκαφίδας, Τσιμίκας, Τζολάκης, Βρουσάι και Βούκοβιτς είναι οι παίκτες που θα μπουν στο αεροπλάνο την Παρασκευή (13/7) με προορισμό το Βέλγιο.

Ανσαριφάρντ και Χατζισαφί θα ενσωματωθούν με τους υπόλοιπους την Κυριακή (15/7), έχοντας ακόμη άδεια από τη συμμετοχή τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Καράδαης, Μανθάτης, Νικολής, Σάλιακας και Βέργος ήταν στο Ζέεφελντ αλλά δεν συνεχίζουν με την ομάδα, ενώ στην αποστολή δεν μπήκε και ο νεοαποκτηθείς Γιώργος Μαρίνος, ο 18χρονος εξτρέμ που έπαιζε στον Αστέρα Τρίπολης.

Ποντένσε, Ρόντερικ Μιράντα και Τζολάκης (17χρονος γκολκίπερ, πρώην του Πλατανιά), επίσης νεοαποκτηθέντες, θα βρίσκονται κανονικά στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς.

Οι Πειραιώτες θα έχουν βάση τους το Γκενκ μέχρι τις 21 Ιουλίου και την επομένη θα αναχωρήσουν για το Έρμελο της Ολλανδίας, όπου θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους μέχρι τις 27 του μήνα.

Στο διάστημα της παραμονής του σε Βέλγιο και Ολλανδία, ο Ολυμπιακός θα δώσει τα εξής φιλικά:

  • 14/7 – 20:00 Τεσέντερλο – Ολυμπιακός (Thes Sport Centrum)
  • 15/7 – 14:00 Έουπεν – Ολυμπιακός (Kehrweg Stadium)
  • 18/7 – 19:30 Σεντ Τρούιντεν – Ολυμπιακός (Beringen)
  • 21/7 – 18:00 Γκενκ – Ολυμπιακός (Luminus Arena)
  • 24/7 – 20:00 Αϊντχόφεν – Ολυμπιακός (Uden)
  • 26/7 – 19:00 Γκεζτέπε – Ολυμπιακός (Arnhem)

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

"Πρόταση στον Μεριά ο Ολυμπιακός"
Το παζλ των "ερυθρόλευκων" στόπερ
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ