ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με 26 παίκτες θα πετάξει για Ζέεφελντ

Με 26 παίκτες θα πετάξει για Ζέεφελντ
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός έχει 43 παίκτες αλλά μόνο 26 από αυτούς θα βρεθούν στην αποστολή για το Ζέεφελντ. Διαβάστε ποιοι έχουν κάνει... check in και ποιοι μένουν εκτός αεροπλάνου.

Πάγωσαν οι μεταγραφές στον Ολυμπιακό περιμένοντας τις εξελίξεις στις Βρυξέλλες, αλλά στο ρόστερ του υπάρχουν ήδη 43 ποδοσφαιριστές, στο αεροπλάνο για το Μόναχο θα ανεβούν μόνο 26, τη Δευτέρα (13/7) θα "πετάξουν" και οι 5 διεθνείς.

Υπάρχουν κι άλλοι σε λίστας αναμονής, ενώ στα μεταγραφικά πλάνα υπάρχουν οι Μιραλάς, Νενέ, Ντιόπ, Μεξές, Γούτας. Σιγά-σιγά ολοκληρώνεται το παζλ, ο Μάρκο Σίλβα ήρθε την Τρίτη (7/7) στην Αθήνα, θα παρουσιαστεί την Πέμπτη (9/7) και θα ανεβεί στο αεροπλάνο για τη Γερμανία την Παρασκευή (10/7) μαζί με 26 παίκτες.

Η λίστα λίγο-πολύ έχει ολοκληρωθεί, αλλά υπάρχουν και εκκρεμότητες, όπως η περίπτωση Καραμάνου, ενώ οι Μανιάτης, Μπεν συνεχίζουν την αποθεραπεία και ευελπιστούν ότι σύντομα θα ενσωματωθούν στην προετοιμασία της ομάδας.

Στα μεταγραφικά ο Νενέ έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό και το έχει ανακοινώσει ο ίδιος, κάτι ανάλογο ισχύει και με τον Ντιόπ, ο Μεξές δεν έμεινε στη Μίλαν και έχει στα χέρια του πρόταση διετούς συνεργασίας, ενώ ο Μιραλάς αποτελεί τον διακαή πόθο όλων.

Στα πλάνα και ο Γούτας, αν και η Ξάνθη δεν συμφωνεί με τις 800.000 ευρώ που προσφέρει ο Ολυμπιακός, έβαλε τιμή εκκίνησης το εξωπραγματικό πόσον των 1.500.000 ευρώ, δεν συζητά για δανεισμό παικτών, αλλά μόνο για ποσοστό στη μεταπώληση του παίκτη. Πολύ πιθανό να γίνει κι αυτή η μεταγραφή.

Μιλάμε λοιπόν για 4 μεταγραφές ξένων, μια Έλληνα και από εκεί και πέρα ο αριθμός των ξένων θα αυξηθεί αν παραχωρηθούν οι Μιλιβόγεβιτς, Ντουρμάζ, Μποτία, Κασάμι. Όσοι φύγουν τόσοι θα έρθουν.

Ας κάνουμε μια πρόβλεψη για αυτούς που θα πάνε στο Ζέεφελντ, με τη λίστα να είναι ευμετάβλητη, με μικρές όμως προσθαφαιρέσεις,

Έκαναν... check in

Τερματοφύλακες: Ρομπέρτο, Λορία, Γιαννιώτης, Χουτεσιώτης.

Αμυντικοί: Γιαννούλης, Μποτία, Αυλωνίτης, Σιόβας, Σαλίνο, Μαζουακού, Βούρος.

Μέσοι: Μπουχαλάκης, Γιαταμπαρέ, Τζανδάρης, Φουστέρ, Φορτούνης, Ζντιέλαρ, Τσόρι, Μαρτίνες.

Επιθετικοί: Κολοβός, Γιαννιώτας, Διαμαντάκος, Πουλίδο, Μπενίτες, Χάρα, Ολαϊτάν.

Με το επόμενο αεροπλάνο (Δευτέρα 13/7)

Μιλιβόγιεβιτς, Ντουρμάζ, Κασάμι, Ελαμπντελαουί, Ντοσεβί.

Σε λίστα αναμονής

Μανιάτης, Μπεν, Καραμάνος.

Eκτός αεροπλάνου

Βλαχοδήμος, Χαλκιαδάκης, Tζανακακής, Καθάριος, Καραγκούνης, Λυκογιάννης, Πελέ, Ιμπραχίμ, Στσέποβιτς.

Το.. τουρ της προετοιμασίας

Την Παρασκευή (10/7) λοιπόν ξεκινάει η προετοιμασία του Ολυμπιακού από το Ζέεφελντ, όπου θα παραμείνει το διάστημα 10 - 20 Ιουλίου και θα δώσει σε γειτονικές πόλεις φιλικά ματς με τη Ντούκλα Πράγας (15 Ιουλίου) και τη Ρίζεσπορ (18 Ιουλίου).

Από εκεί θα μεταβεί με τσάρτερ στην Τουρκία και στο Αφιονκαραχισάρ (ελληνιστί Νικόπολις), 250 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Άγκυρας.

Από εκεί ξεκίνησε η κατάρρευση του ελληνικού μετώπου και έγινε η απαρχή της μικρασιατικής καταστροφής. Είναι μια περιοχή όπου καλλιεργείται το όπιο (αφιόν). Η πόλη ήταν γνωστή ως Afyon (όπιο), έως ότου το όνομα άλλαξε σε Afyonkarahisar από το τουρκικό κοινοβούλιο το 2004.

Στις 20 - 25 Ιουλίου υπάρχει το τουρνουά Afyon Cup με τη συμμετοχή των Ατλέτικο Μαδρίτης, Φενερμπαχτσέ, Μαρσέιγ. Ο Ολυμπιακός θα παίξει με τη Φενερμπαχτσέ (21 Ιουλίου) και με την Ατλέτικο Μαδρίτης (23 Ιουλίου).

Το επόμενο στάδιο της προετοιμασίας θα γίνει στο Έρμελο της Ολλανδίας, όπου θα παίξει με τη Τβέντε(29 Ιουλίου) και τη Φέγενορντ (1η Αυγούστου).

Επιστροφή στη συνέχεια στην Ελλάδα και ταξίδι με τσάρτερ στις 12 Αυγούστου στη Γενεύη, όπου την επόμενη θα κοντραρισθεί με την Εθνική Κατάρ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ