ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με 26 παίκτες στο Ζέεφελντ

Με 26 παίκτες στο Ζέεφελντ
INTIME SPORTS

Ο Μάρκο Σίλβα έκανε το απόγευμα της Πέμπτης (9/7) την πρώτη του προπόνηση στον Ολυμπιακό και ακολούθως ανακοίνωσε την 26μελή αποστολή για το Ζέεφελντ της Αυστρίας. Δείτε ποιους επέλεξε.

Το μεσημέρι της Πέμπτης (9/7) ο Μάρκο Σίλβα παρουσιάστηκε και επίσημα από την ΠΑΕ Ολυμπιακός και το απόγευμα (18:00) της ίδιας μέρας προπόνησε για πρώτη φορά τους παίκτες της νέας του ομάδας.

Αρχικά ο Πορτογάλος τεχνικός συνομίλησε με τους "ερυθρόλευκους" και μετά τις απαραίτητες συστάσεις βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο για να ξεκινήσει το πρόγραμμα εκγύμνασης.

Αυτό περιελάμβανε ελαφρύ τρέξιμο και στη συνέχεια ασκήσεις με την μπάλα. Πάσες σε συνδυασμό με ελαφρύ τρέξιμο, αλλαγές κατεύθυνσης, κοντρόλ και διατάσεις. Όλα με την μπάλα στα πόδια.

Σειρά πήραν οι ασκήσεις κατοχής της μπάλας και πίεσης στον αντίπαλο. Ακολούθησε δίτερμα σε μικρό χώρο και η προπόνηση (που κράτησε σχεδόν δύο ώρες) ολοκληρώθηκε με τρέξιμο ανά γκρουπ.

Οι Ντομίνγκες και Μπενίτες ακολούθησαν συντηρητικό πρόγραμμα, λόγω των εργομετρικών το πρωί Πέμπτης. Το μεσημέρι της Παρασκευής (10/7) οι παίκτες του Ολυμπιακού, το προπονητικό και ιατρικό επιτελείο, μαζί με τους ανθρώπους της ομάδας που θα συνοδεύσουν την αποστολή, αναχωρούν για το Ζέεφελντ της Αυστρίας, όπου θα διεξαχθεί το πρώτο κομμάτι του βασικού σταδίου της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Ο Μάρκο Σίλβα επέλεξε σε πρώτη φάση 26 ποδοσφαιριστές, ενώ άλλοι 5 θα προστεθούν από την Δευτέρα (13/7). Πρόκειται για παίκτες που είχαν διεθνείς υποχρεώσεις μέσα στον Ιούνιο. Αυτοί είναι οι Κασάμι, Μιλιβόγεβιτς, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί και Ντοσεβί.

Αναλυτικά η αποστολή:Αυλωνίτης, Μπενίτες, Μποτία, Μπουχαλάκης, Ντομίνγκες, Φορτούνης, Φουστέρ, Γιαννιώτας, Γιαννιώτης, Χουτεσιώτης, Χάρα, Καραμάνος, Κολοβός, Λάτσι, Λορία, Μαρτίνες, Μαζουακού, Ολαϊτάν, Πουλίδο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σιόβας, Τζανδάρης, Βούρος, Γιαταμπαρέ, Ζντιέλαρ.

Ο Μανιάτης θα παραμείνει για κάποιες μέρες ακόμη στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη συνεχίζοντας το πρόγραμμα αποκατάστασης. Οι Γιαννούλης και Διαμαντάκος έμειναν εκτός αποστολής και όλα δείχνουν ότι θα συνεχίσουν την καριέρα τους σε άλλο σύλλογο, πιθανότατα του εξωτερικού.

Βλαχοδήμος, Χαλκιαδάκης, Tζανακάκης, Καθάριος, Καραγκούνης, Λυκογιάννης, Πελέ, Ιμπραχίμ, Στσέποβιτς, επίσης δεν ανέβηκαν στο αεροπλάνο, όπως και ο Μπεν που παραμένει τραυματίας. Ο Μάρκο Σίλβα επέλεξε τους Λάτσι και Βούρο από την ομάδα Νέων, ενώ μέσα θα ήταν και οι Βέργος, Σάλιακας αλλά έχουν υποχρεώσεις με την Εθνική U-19 και το Euro που διεξάγεται στη χώρα μας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ