ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με 23 παίκτες η αποστολή για Ατρόμητο

Με 23 παίκτες η αποστολή για Ατρόμητο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βίκτορ Σάντσεθ ανακοίνωσε την αποστολή για το φιλικό της Τετάρτης (20/7, 21:00) κόντρα στον Ατρόμητο, συμπεριλαμβάνοντας σε αυτή 23 παίκτες.

Με την προπόνηση που διεξήχθη το απόγευμα της Τρίτης (19/7) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το φιλικό με τον Ατρόμητο την Τετάρτη (20/7, 21:00) στο Περιστέρι.

Πρόκειται για το τελευταίο τεστ των Πειραιωτών πριν την πρώτη αναμέτρηση με την Χαποέλ Μπερ Σεβά για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα διεξαχθεί την επόμενη Τετάρτη (27/7, 21:45) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος, ο Βίκτορ Σάντσεθ έκανε γνωστή την αποστολή για το Περιστέρι, συμπεριλαμβάνοντας σε αυτή 23 ποδοσφαιριστές.

Ανδρούτσος, Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Χουτεσιώτης, Σεμπά, Ντε Λα Μπέγια, Ντουρμάζ, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Λεάλι, Μανιάτης, Μανθάτης, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Σιόβας, Τσιμίκας, Βούρος και Ζντιέλαρ, είναι αυτοί που επέλεξε ο Ισπανός τεχνικός.

Εκτός έμειναν οι τραυματίες Πουλίδο, Ντομίνγκες, Ρέτσος αλλά και ο Ντα Κόστα. Ο Πορτογάλος στόπερ αισθάνθηκε ένα σφίξιμο στον προσαγωγό του δεξιού του ποδιού και έμεινε προτιμήθηκε να προφυλαχθεί. Ο Ελαμπντελαουί συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασης από τον τραυματισμό στον αστράγαλο, που ταλαιπωρεί τον Νορβηγό εδώ και δύο μήνες.

Photo credits: ACTION IMAGES

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Με Χαποέλ Μπερ Σεβά ο Ολυμπιακός στον 3ο προκριματικό του Champions League
Παρουσία Μαρινάκη ο αγιασμός στου Ρέντη
Διαψεύδει τα σενάρια για Αγιού ο Ολυμπιακός
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ