ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με 22 παίκτες στην Πορτογαλία ο Ολυμπιακός

Με 22 παίκτες στην Πορτογαλία ο Ολυμπιακός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του επί ελληνικού εδάφους και αναχωρεί για την Πορτογαλία το απόγευμα της Τρίτης (16/8), ενόψει της αναμέτρησης με την Αρόουκα. Με 22 παίκτες στην αποστολή οι Πειραιώτες.

Στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη βρέθηκαν το πρωί της Τρίτης (16/8) οι παίκτες του Ολυμπιακού, ολοκληρώνοντας την προετοιμασία τους επί ελληνικού εδάφους ενόψει της πρώτης αναμέτρησης με την Αρόουκα (18/8) για τα play offs του Europa League.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Πάουλο Μπέντο επέλεξε τους ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν το απόγευμα με προορισμό την Πορτογαλία. Οι 22 ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την αποστολή των Πειραιωτών είναι οι Ανδρούτσος, Μποτία, Καμπιάσο, Χουτεσιώτης, Ντα Κόστα, Ντε λα Μπέγια, Ντομίνγκες, Ντουρμάζ, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Λεάλι, Μανθάτης, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Πουλίδο, Ρέτσος, Σεμπά, Τσιμίκας, Βούρος και Ζντιέλαρ.

Εκτός πλάνων του Πορτογάλου τεχνικού για την αναμέτρηση της Τετάρτης έμειναν οι Μπουχαλάκης, Ελαμπντελαουί, Μανιάτης, Σιόβας. Και οι τέσσερις αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού.

Photo credits: ACTION IMAGES

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Φορτσάρει για μεταγραφή, πλησιάζει σε Νιλμάρ
Σε καλό δρόμο του Μανέ στον Ολυμπιακό
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ