ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με 2.000 οπαδούς στην Βέροια

Με 2.000 οπαδούς στην Βέροια
INTIME SPORTS

Οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν θα αισθάνονται μόνοι στην αναμέτρηση κόντρα στη Βέροια στην Ημαθία καθώς αναμένεται να βρεθούν στο πλευρό τους τουλάχιστον 2.000 φίλοι των Πειραιωτών.

Ο Ολυμπιακός δεν υπήρχε περίπτωση να μην έχει στο πλευρό του τον κόσμο του. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, οι οπαδοί των «ερυθρολεύκων» θα δώσουν δυναμικό «παρών» στο γήπεδο της Βέροιας.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την ερυθρόλευκη ΠΑΕ, στην Ημαθία θα βρεθούν πάνω από δύο χιλιάδες φίλοι του Ολυμπιακού, οι οποίοι αναμένεται να καταλάβουν το "πέταλο" που είναι για τους φιλοξενουμένους και πιθανότατα ένα κομμάτι της κεντρικής εξέδρας.

Υποδοχή στη Βέροια

Πάνω από 70 παιδιά της σχολής του Ολυμπιακού στην Βέροια και αρκετοί ντόπιοι φίλοι των «ερυθρολεύκων» περίμεναν καρτερικά την αποστολή στο ξενοδοχείο για να την αποθεώσουν.Φυσικά τα παιδιά δεν έχασαν την ευκαιρία να πάρουν και ένα σωρό αυτόγραφα από τα ινδάλματά τους.

Ο Σίλβα και οι ποδοσφαιριστές δεν χάλασαν χατίρι σε κανέναν και παρά την κούραση από το ταξίδι, κάθισαν αρκετή ώρα μαζί με τους λιλιπούτειους φίλους του Ολυμπιακού που έχουν όνειρο να παίξουν μπάλα στην πρώτη ομάδα.

Εισιτήρια για τη μάχη με τη Ντίναμο

Εν τω μεταξύ, θα συνεχιστεί και το Σάββατο (31/10) η διάθεση εισιτηρίων για το παιχνίδι με την Ντίναμο Ζάγκρεμπ (4/11, 21.45). Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«H Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα της 4ης Αγωνιστικής του UEFA Champions League απέναντι στην DINAMO ZAGREB που θα διεξαχθεί στο στάδιο "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ" την Τετάρτη 4/11/15 και ώρα 21:45, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα από τα εκδοτήρια του σταδίου "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ", που βρίσκονται έξω από τη Θύρα 25, το Σάββατο 31/10 (10.00 – 15.00) και τη Δευτέρα 2/11 (10.00 – 18.00).

Επίσης εισιτήρια διατίθενται και μέσω Internet ( www.olympiacos.org ). Η παραλαβή των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται ή με την λειτουργία Print@home (παραλαβή των εισιτηρίων στο email) ή από τα εκδοτήρια του σταδίου "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ", με την επίδειξη Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας, της «κάρτας φιλάθλου Ολυμπιακού» και του επιβεβαιωτικού email συναλλαγής, στις ανωτέρω ώρες λειτουργίας των εκδοτηρίων.

Κάθε φίλαθλος θα μπορεί να προμηθευτεί ΜΟΝΟ μέχρι 2 εισιτήρια εφόσον προσκομίσει ισάριθμες ταυτότητες και κάρτες φιλάθλου και βάσει του νέου αθλητικού νόμου να έχει υποχρεωτικά και το ΑΜΚΑ.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 35€, 45€, 50€, 80€ & 250€ (VVIP).

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ υπενθυμίζει στους φιλάθλους ότι για να προμηθευτούν εισιτήριο για τους αγώνες της ομάδας μας θα πρέπει να έχουν την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» που ο φίλαθλος θα προμηθεύεται καταβάλλοντας 10€ ετησίως, ποσό που θα πηγαίνει εξ ολοκλήρου στο ταμείο του Ερασιτέχνη, ώστε να συνεχίσουν οι ομάδες μας να πρωταγωνιστούν σε όλα τα αθλήματα.

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» από το γραφείο το τμήματος μελών/φιλάθλων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού που βρίσκεται στο στάδιο Γ. Καραϊσκάκης (κάτω από θύρα 19 – Εμπορική Στοά).

Επίσης θα μπορούν να προμηθεύονται την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» και από το Internet ( www.osfp.gr )

Για πληροφορίες σχετικά με την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» μπορείτε να καλείτε στον Ερασιτέχνη Ο.Σ.Φ.Π στο 2104190902-4 και 2111007060.

Φίλαθλοι, παρακαλούμε για την προστασία σας, να προμηθεύεστε εισιτήρια ΜΟΝΟ από τα επίσημα σημεία πώλησης της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ».

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ