ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαζουακού: "Μόνο ο Ολυμπιακός στο μυαλό μου"

Μαζουακού: "Μόνο ο Ολυμπιακός στο μυαλό μου"
INTIME SPORTS

Ο Αρτούρ Μαζουακού σε δηλώσεις του τόνισε πως άμεσος στόχος του είναι να πετύχει με τον Ολυμπιακό και όχι η μεταγραφή στο εξωτερικό.

Στην "Real News" παραχώρησε συνέντευξη ο Αρτούρ Μαζουακού, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα σενάρια που τον θέλουν στόχο συλλόγων από το εξωτερικό και ιδιαίτερα ομάδων του ιταλικού πρωταθλήματος.

"Τα διαβάζω κι εγώ. Δεν είναι εύκολο να περάσουν απαρατήρητα, αφού στις ημέρες μας το ίντερνετ είναι τόσο διαδεδομένο. Είναι αλήθεια πως το να βλέπεις το όνομά σου να εμπλέκεται με μεγάλους συλλόγους της Ευρώπης είναι σίγουρα κάτι ωραίο.

Ωστόσο, οφείλω να πω ότι και ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα, η οποία μου προσφέρει πολλά και ωραία πράγματα, όπως την ευκαιρία να εξελιχθώ ως ποδοσφαιριστής, καλή και ήρεμη ζωή στην Ελλάδα, εν μέσω πολλών δυσκολιών, ασφάλεια στο οικονομικό και ανθρώπους που ενδιαφέρονται καθημερινά για το καλό το δικό μου, αλλά και της ομάδας εν γένει.

Σκέφτομαι μόνο τον Ολυμπιακό και τίποτε άλλο. Θέλω να πετύχω πρώτα και στη συνέχεια βλέπουμε τι θα προκύψει", υποστήριξε χαρακτηριστικά ο Γαλλοαφρικανός μπακ - χαφ, τονίζοντας πως η ουσιαστική διάκριση έρχεται μόνο μέσα από το ομαδικό επίπεδο:

"Δεν έχω ακόμη καταφέρει κάτι το ιδιαίτερο. Σίγουρα είναι ωραίο να αναγνωρίζεται η δουλειά σου και το ενδιαφέρον να πέφτει επάνω σου για αγωνιστικούς λόγους, διότι αυτό σημαίνει ότι κάνεις καλά τη δουλειά σου, γεγονός που συμβάλλει στο να βελτιώνεται συνολικά η εικόνα της ομάδας σου.

Κανείς δεν μπορεί να διακριθεί μόνο σε ατομικό επίπεδο. Όσο και αν ξεχωρίζει, εάν η ομάδα δεν πηγαίνει καλά, πάντα θα μένει πίσω. Πάντως, χαίρομαι ιδιαίτερα που εξέπληξα ευχάριστα το κοινό του Ολυμπιακού και έχει καλή άποψη για εμένα".

Ο Μαζουακού μίλησε για τους προσωπικούς του στόχους και τις εμπειρίες που κερδίζει από κάθε ματς:

"Στόχος μου είναι να βελτιώνομαι διαρκώς και να γίνομαι καλύτερος. Είμαι νεαρός ποδοσφαιριστής, γεμάτος διάθεση και όρεξη για δουλειά και μέσα από τη συμμετοχή μου στους αγώνες του Ολυμπιακού νιώθω ότι κερδίζω βελτιώνοντας την εικόνα μου και εκείνη του Ολυμπιακού.

Θέλω στο μέλλον να αποδίδω ακόμη καλύτερα, καθώς σε κάθε ματς που παίζω κερδίζω σε εμπειρία, κάτι που μόνο καλύτερο μπορεί να με κάνει".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ