ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαζουακού: "Η σεζόν της επιβεβαίωσης για μένα"

Μαζουακού: "Η σεζόν της επιβεβαίωσης για μένα"
Μαζουακού ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αρτούρ Μαζουακού υποστήριξε στην "Equipe" ότι νιώθει δικαιωμένος από την επιλογή του να έρθει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό κι εξέφρασε την επιθυμία του να φορέσει τη φανέλα της "τρικολόρ".

Ως τη σεζόν της επιβεβαίωσης χαρακτήρισε την τρέχουσα ο Γάλλος αριστερός μπακ του Ολυμπιακού, Αρτούρ Μαζουακού, εκφράζοντας την επιθυμία του να φορέσει τη φανέλα της εθνικής Γαλλίας.

"Το στοίχημά μου απέδωσε. Είναι η δεύτερη φορά που ψηφίζομαι καλύτερο αριστερό μπακ στην ελληνική λίγκα. Ήταν σημαντικό για μένα αυτό, γιατί ήταν η σεζόν της επιβεβαίωσης. Ήρθα στην Ελλάδα για να παίξω, να προοδεύσω και να ανακαλύψω το Champions League.

Όλα αυτά δείχνουν την αξία μου. Έκανα 11 συμμετοχές στο Champions League αυτά τα δύο χρόνια, έπαιξα στα περισσότερα παιχνίδια του πρωταθλήματος, κάναμε το νταμπλ πέρυσι και ελπίζω να κάνουμε το ίδιο και φέτος.

Είναι όλα καλά. Φυσικά, η Ελλάδα δεν είναι ο πρώτος προορισμός που έρχεται στο μυαλό, αλλά όταν έφυγα από τη Βαλενσιέν είχα κάποια σχέδια στο μυαλό μου, έστω και αν ορισμένοι δεν μπορούσαν να καταλάβουν. Θα ήθελα κάποια στιγμή να αγωνιστώ με τη φανέλα της Εθνικής ομάδας της Γαλλίας"

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ