ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαζουακού: "Φανταστικό να πάω στην Ίντερ"

Μαζουακού: "Φανταστικό να πάω στην Ίντερ"
INTIME SPORTS

Η Ίντερ ξαναμπήκε στο κόλπο για την απόκτηση του Αρτούρ Μαζουακού και ο Γάλλος άσος δεν έκρυψε την επιθυμία του να συνεργαστεί με τον Ζοφρέ Κοντογκμπιά στους νερατζούρι, σε συνέντευξή του σε ιταλικό ΜΜΕ. Θετικός να συνεχίσει για μία σεζόν ακόμα στον Ολυμπιακό.

Αυξάνονται και πληθύνονται από το πρωί της Δευτέρας τα δημοσιεύματα που θέλουν την Ίντερ να μπαίνει στο χορό (που έσυρε πρώτη εδώ και λίγα 24ωρα η Τζένοα) και να διεκδικεί από τον Ολυμπιακό τον Αρτούρ Μαζουακού και όλα δείχνουν πως το φλερτ των "νερατζούρι" με τον παίκτη μόλις άρχισε...

Ο ίδιος μάλιστα ο παίκτης παραχώρησε συνέντευξη στην ιταλική ιστοσελίδα "Tuttomercatoweb" και εκεί δεν έκρυψε την επιθυμία του να πάρει μεταγραφή στην Ίντερ όπου θα βρει συμπαίκτη τον καλό του φίλο Ζοφρέ Κοντογκμπιά, τονίζοντας ωστόσο πως δεν έχει πρόβλημα να παίξει και τη νέα σεζόν στον Ολυμπιακό.

"Θα ήταν φανταστικό να πάω στην Ίντερ και αν είχα την ευκαιρία δεν θα σκεφτόμουν καθόλου για το αν πρέπει να φορέσω τη νερατζούρα φανέλα. Μίλησα με τον Κοντογκμπιά, μου είπε ότι η Ίντερ είναι πραγματικά ένας μεγάλος σύλλογος και διαφορετικός σε σύγκριση με τη Μονακό.

Μιλώ με τον μάνατζέρ μου κάθε μέρα, είναι ξεκάθαρο πως καθοριστικό ρόλο στις όποιες εξελίξεις θα παίξει η θέληση του Ολυμπιακού", δήλωσε αρχικά ο 21χρονος Γάλλος αριστερός μπακ, ο οποίος στην ερώτηση για το αν αισθάνεται έτοιμος για τη Serie A, είπε:

Μαζουακού: "Φανταστικό να πάω στην Ίντερ"
INTIME SPORTS

Ο Αρτούρ Μαζουακού πανηγυρίζει την κατάκτηση του πρωταθλήματος μαζί με τους Κασάμι και Αμπιντάλ

"Δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτό, εγώ δίνω τον καλύτερο εαυτό μου για να ωριμάζω μέρα με τη μέρα και το όνειρό μου είναι να παίξω σε έναν μεγάλο σύλλογο".

Όσον αφορά στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός τον κοστολογεί 8 εκατομμύρια ευρώ και δεν φαίνεται διατεθειμένος να τον αποχωριστεί τόσο εύκολα, ο Μαζουακού υπογράμμισε:

"Δεν ξέρω ποια είναι η αξία μου, το σίγουρο είναι πως έχω συμβόλαιο με το σύλλογο μέχρι το 2017 και αν η θέλησή τους είναι να με κρατήσουν για μία ακόμα σεζόν, όλα θα ήταν καλά για μένα.

Θα έχω έτσι την ευκαιρία να παίξω σε έναν ανταγωνιστικό σύλλογο που θα αγωνίζεται στο Champions League. Εάν έπρεπε να πω πού βλέπω τον εαυτό μου την 1η Σεπτεμβρίου θα είχα προβλήματα, γιατί στο ποδόσφαιρο τα πάντα αλλάζουν ταχύτατα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ