ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαζουακού: "Είμαστε κοντά με την Γιουβέντους"

Μαζουακού: "Είμαστε κοντά με την Γιουβέντους"
Μαζουακού INTIME SPORTS

Δηλώσεις με ενδιαφέρον από τον Αρτούρ Μαζουακού ο οποίος σε συνέντευξη του αποκάλυψε τις συζητήσεις του ατζέντη του με την Γιουβέντους και άλλες ιταλικές ομάδες.

"Ναι, ο ατζέντης μου είναι σε επαφές με Ιταλούς μεσάζοντες και ξέρω πως πολλές ομάδες με έχουν ζητήσει, ανάμεσα σε αυτές και η Γιουβέντους, με την οποία φτάσαμε πολύ κοντά", είπε αρχικά ο άσος των ερυθρολεύκων στην ilsussidiario αφήνοντας πλέον όλα τα σενάρια ανοιχτά για το μέλλον του.

"Θα δούμε, όπως είπα δουλεύω σκληρά και είμαι νέος, προς το παρόν είμαι καλά στην Αθήνα και τον Ολυμπιακό, είναι μία μεγάλη ομάδα και νιώθω σαν οικογένεια με όλους, ακόμα και με τους οπαδούς που είναι πολύ σημαντικοί", κατέληξε.

Για το αν του αρέσει περισσότερο κάποια ιταλική ομάδα: "Γιουβέντους, Ρόμα, Μίλαν, Ίντερ, Νάπολι, μιλάμε για τις μεγάλες ομάδες. Εγώ δουλεύω σκληρά για να φτάσω σε αυτά τα επίπεδα".

Για το πώς νοιώθει που το όνομά του ακούγεται για μεγάλες ομάδες της Ιταλίας και της Ευρώπης: "Νιώθω καλά, περισσότερα παιχνίδια στο πιο υψηλό επίπεδο είναι καλά για μένα. Είναι ένα όνειρο να παίζω με τις πιο σημαντικές ομάδες στον κόσμο, δεν νιώθω πίεση και είμαι ήρεμος".

Για το αν φοβήθηκε ποτέ πως δεν θα έβρισκε ομάδα: "Όχι, γιατί ο ατζέντης μου ήταν πάντα κοντά μου σαν μέλος της οικογένειάς μου. Μου έδινε πάντα συμβουλές για να φτάνω ψηλά και ήξερα πως χάρη στη δουλειά του υπήρχε ενδιαφέρον από κάποια μεγάλα κλαμπ".

Για το αν του αρέσει το ιταλικό ποδόσφαιρο: "Πολύ, είναι ένα διαφορετικό ποδόσφαιρο, ένα εθνικό πάθος. Ο φίλος μου ο Πολ Πογκμπά με τον οποίο μιλάω συχνά, μου έχει πει πως τα μέρη σας είναι ο ιδανικός τόπος για νέα παιδιά όπως εγώ".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ