ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαζουακού: "Δεν μπορείς να αρνηθείς στη Ρόμα"

Μαζουακού: "Δεν μπορείς να αρνηθείς στη Ρόμα"
INTIME SPORTS

Ο Αρτούρ Μαζουακού έδειξε πολύ θετικός στο ενδεχόμενο να φορέσει την φανέλα της Ρόμα και πως το ιταλικό ποδόσφαιρο θα μπορούσε να τον βοηθήσει στην βελτίωσή του.

Μπορεί το σώμα του να βρίσκεται στον Ολυμπιακό και να ετοιμάζεται για τη νέα σεζόν με τους νταμπλούχους Ελλάδας, εντούτοις το μυαλό του φαίνεται πως... ταξιδεύει στην γειτονική Ιταλία, όπου ονειρεύεται το μέλλον του.

Ο Αρτούρ Μαζουακού βρίσκεται στο στόχαστρο της Ρόμα, προκειμένου να καλύψει το κενό του Χοσέ Χολέμπας, ο οποίος συνεχίζει στην Αγγλία και την Γουότφορντ και μίλησε στην "Gazzetta dello Sport", φανερώνοντας τη θέλησή του να μετακομίσει στο Καμπιονάτο. Ο 22χρονος άσος επιβεβαίωσε και το ενδιαφέρον της Ίντερ, όπου παίζει και ο "αδελφός" του, Κοντογκμπιά.

Αρχικά, ανέφερε πως "προέρχομαι από μία εξαιρετική σεζόν, την δεύτερη μου ως επαγγελματία και είναι πολύ τιμητικό το γεγονός πως ενδιαφέρονται μεγάλες ομάδες, δείγμα ότι τα πηγαίνω καλά. Βέβαια, οφείλω να το αποδεικνύω σε κάθε αγώνα και να βελτιώνομαι".

Αναφορικά με τη Ρόμα και το ενδιαφέρον της, σχολίασε ότι "το Καμπιονάτο είναι ένα πρωτάθλημα με απαιτήσεις στο τακτικό κομμάτι και θα με βοηθούσε πολύ. Παρακολουθώ τη Ρόμα, επειδή παίζει εκεί που είναι ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα. Είναι όνειρο για μένα, διότι παίζει και στο Champions League, ενώ μάχεται και για το πρωτάθλημα".

"Σε μια πρόταση της Ρόμα δεν μπορείς να αρνηθείς, αλλά θα δούμε τι θα γίνει. Παίζουν σπουδαίοι παίκτες εκεί όπως ο Τότι και ο Ντε Ρόσι και ο κ. Γκαρσία είναι συμπατριώτης μου. Γνωρίζω και το ενδιαφέρον και από την Ίντερ, όπου παίζει ο “αδερφός” μου Κοντογμπιά, όπου παίξαμε μαζί στη Λανς", σχολίασε ακόμα ο Μαζουακού, ρίχνοντας τις "γέφυρές" του ατην Ιταλία.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ