ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαζί και του χρόνου Ολυμπιακός και Μίτσελ!

Μαζί και του χρόνου Ολυμπιακός και Μίτσελ!
INTIME SPORTS

Το ραντεβού του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Μίτσελ ολοκληρώθηκε και οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν μαζί και την επόμενη σεζόν. "Χτίσε τον Ευρωπαίο Ολυμπιακό" η προτροπή του προέδρου στον Ισπανό τεχνικό.

Ολοκληρώθηκε το ραντεβού μεταξύ Βαγγέλη Μαρινάκη και Μίτσελ το μεσημέρι της Τετάρτης (23/4) και το γεγονός είναι πως ο Ολυμπιακός θα πορευθεί και την επόμενη σεζόν με τον Ισπανό τεχνικό στον πάγκο του! Η εξέλιξη αυτή δεν είναι έκπληξη, καθώς αυτή ήταν η κοινή τους επιθυμία εδώ και καιρό. Και απλά την Τετάρτη επισημοποιήθηκε.

Παρών στο ραντεβού ήταν και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννης Βρέντζος, ενώ η εντολή του προέδρου των "ερυθρολεύκων" προς τον Μίτσελ ήταν σαφής: "Προχώρα και χτίσε τον Ευρωπαίο Ολυμπιακό!"

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανανέωσε λοιπόν την εμπιστοσύνη του στην δουλειά του 51χρονου προπονητή και του ζήτησε πλέον να ανεβάσει την ομάδα επίπεδο στην Ευρώπη. Αυτή εξάλλου είναι η επιθυμία του ισχυρού άνδρα των Πειραιωτών, αυτή ήταν και η πρόθεση του Ισπανού τεχνικού από την πρώτη στιγμή που ήρθε στον Ολυμπιακό.

"Η εμπιστοσύνη στο πρόσωπο σου χτίστηκε όλα αυτό διάστημα που είσαι εδώ. Προχώρα και χτίσε τον Ευρωπαίο Ολυμπιακό", είπε μεταξύ άλλων ο Βαγγέλης Μαρινάκης στον Μίτσελ, που όπως φαίνεται θέλει να δώσει απαντήσεις μετά τα όσα συνέβησαν στην Τούμπα, δημιουργώντας μια ομάδα ακόμη πιο ισχυρή!

"Με όσα είδα στην Τούμπα πείσμωσα, όπως και ο κόσμος μας που είναι συσπειρωμένος όσο ποτέ. Και όλοι μαζί θέλουμε μια ομάδα παντοδύναμη για του χρόνου, για να κάνουμε τα όνειρα μας πραγματικότητα σε Ελλάδα και Ευρώπη", ήταν συνοπτικά οι κουβέντες του προέδρου των "ερυθρολεύκων".

Τα "κλειδιά" της ομάδας λοιπόν είναι στα χέρια του Μίτσελ όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος και μια σημαντική ακόμη είδηση είναι πως ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για τρεις παίκτες πρώτης γραμμής, τρεις παίκτες που θα κάνουν την διαφορά στην ενδεκάδα των Πειραιωτών.

Μεταγραφικό πλάνο είναι σαφές πως υπάρχει στο Λιμάνι, ο σχεδιασμός βρίσκεται σε εξέλιξη, αλλά θα πρέπει να σημειώσουμε πως δεν αναμένεται καμία κίνηση μέχρι και τον τελικό του Champions League.

Τέλος, να πούμε πως την Τρίτη (29/4) στις 12:00 το μεσημέρι ο Μίτσελ θα δώσει συνέντευξη Τύπου στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" με θέμα τον σχεδιασμό της νέας σεζόν.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ