ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαζί Τσίπρας, "Μανόλο" και Ολυμπιακός

Μαζί Τσίπρας, "Μανόλο" και Ολυμπιακός

Στις Βρυξέλλες ο Ολυμπιακός δίνει αύριο (18/2) τη μάχη του στο Γιουρόπα Λιγκ, στην πρωτεύουσα του Βελγίου όμως βρίσκεται και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, που αντάμωσε με τους VIPτου πειραϊκού κλαμπ.

Το απόγευμα λοιπόν της Τετάρτης, μόλις αφίχθησαν οι καλεσμένοι του νταμπλούχου στο ξενοδοχείο "Τhe hotel", στη λεωφόρο Waterloo, εγκαταστάθηκαν στα δωμάτια τους και αργότερα κατέβηκαν στη ρεσεψιόν για την καθιερωμένη βόλτα στο κέντρο της πόλης. Ξαφνικά πρόβαλαν μπροστά τους περιπολικά, αστυνομικοί με μοτοσυκλέτες και από το αυτοκίνητο με τα φιμέ τζάμια κατέβηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Συνοφρυωμένος και καταβεβλημένος κατευθύνθηκε προς το δωμάτιο του, χωρίς να προλάβει να του μιλήσει κάποιος από τους παρευρισκόμενους. Στο ξενοδοχείο μένουν και οι σύμβουλοί του και όπως πληροφορηθήκαμε ο πρωθυπουργός προτιμά αυτό το ξενοδοχείο, γιατί είναι κοντά στα κεντρικά γραφεία της Κομισιόν.

Μαζί Τσίπρας, "Μανόλο" και Ολυμπιακός

Στο "Τhe hotel" ανταμώσαμε και τον πρώην ευρωβουλευτή και δημοσιογράφο Μανώλη Μαυρομάτη που είναι σύμβουλος στην Κομισιόν, αλλά και του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ο καταξιωμένος δημοσιογράφος δεν δίστασε να μας δώσει και τα προγνωστικά του: "Θα κερδίσει ο Ολυμπιακός. Θυμηθείτε τον Μαυρομάτη".

Οι Βρυξέλλες πάντως είναι ... στρατοκρατούμενη πόλη, πράγμα σπάνιο για ευρωπαϊκή πρωτεύουσα, αλλά μετά τα τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι, κυκλοφορούν στρατιωτικές περιπολίες , ιδιαίτερα κοντά στις πρεσβείες.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ