ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Μαζί μας για πολλά χρόνια"

"Μαζί μας για πολλά χρόνια"
INTIME SPORTS

Τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Χαβιέρ Σαβιόλα να επιστρέφει στην Ρίβερ Πλέιτ διαψεύδει κατηγορηματικά ο Ολυμπιακός. Διαβάστε τι αναφέρει η επίσημη θέση της πειραϊκής ΠΑΕ.

Η καταλανική "Sport" σε δημοσίευμα της υποστηρίζει πως ο Χαβιέρ Σαβιόλα σχεδιάζει την επιστροφή του στο Μπουένος Άιρες και την Ρίβερ Πλέιτ , προκειμένου να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια στο "Μονουμεντάλ", εκεί όπου ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά.

Η ισπανική ιστοσελίδα υποστηρίζει πως η δύσκολη οικονομική και κοινωνική συγκυρία την οποία διατρέχει η Ελλάδα, αναγκάζει τον Αργεντίνο σταρ των Πειραιωτών να σκέφτεται την επιστροφή στην πατρίδα του.

Όμως στον Ολυμπιακό έχουν εντελώς διαφορετικά σχέδια για τον Σαβιόλα, καθώς σκοπεύουν να συνεργαστούν μαζί του για αρκετά χρόνια, κρατώντας τον στον σύλλογο.

Μάλιστα η επίσημη θέση της πειραϊκής ΠΑΕ, είναι ξεκάθαρη και διαψεύδει κατηγορηματικά τα σενάρια περί αποχώρησης του 32χρονου άσου.

"Δεν υπάρχει κανένα θέμα αποχώρησης του Σαβιόλα από τον Ολυμπιακό και στο σχεδιασμό μας προβλέπεται να είναι μαζί μας ο Χαβιέρ για πολλά χρόνια", αναφέρει χαρακτηριστικά η επίσημη θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ