ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαυρογενίδης: "Καλύτεροι σε όλο το ματς"

Μαυρογενίδης: "Καλύτεροι σε όλο το ματς"
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Μαυρογενίδης και οι ποδοσφαιριστές του από τη στιγμή που έχουν εξασφαλίσει εδώ και καιρό την πρόκριση στο Final-4 θέλουν να προετοιμαστούν όσο το δυνατόν καλύτερα για αυτό και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ήταν μια καλή ευκαιρία.

Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με τον Παναθηναϊκό σύμφωνα με τον προπονητή της ομάδας Δημήτρη Μαυρογενίδη ο οποίος μάλιστα σημείωσε ότι ο ίδιος και οι παίκτες του αντιμετωπίζουν αυτά τα παιχνίδια ως μια πολύ καλή προετοιμασία ενόψει του Final-4.

Χαρακτηριστικά δήλωσε:

"Ήταν ένα ντέρμπι ανάμεσα σε δυο καλές ομάδες και ένα παιχνίδι που εμείς αντιμετωπίσαμε πολύ σοβαρά στο πλαίσιο της προετοιμασίας μας για το Final-4. Σε γενικές γραμμές είχαμε αρκετά καλή απόδοση κόντρα σε μια καλή ομάδα αλλά κάναμε κάποια λάθη κυρίως στην επίθεση τα οποία πρέπει να διορθώσουμε στη συνέχεια.

Σε αυτές της ηλικίες είναι φυσιολογικό να μπαίνουν τα παιδιά με παραπάνω άγχος, κάτι να μην πάει καλά, να μην υπάρχει καλή ροή και αυτό παίζει ρόλο στην εικόνα του ματς. Στο δεύτερο μέρος και οι δυο ομάδες ανεβάσαμε την απόδοση μας. Εμείς ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο μας σε όλη τη διάρκεια του ματς.

Εμείς προετοιμαζόμαστε για το Fainal-4 το οποίο πάει για τα τέλη Μαίου και θέλουμε να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι και να κλείσουμε πολύ καλά τη σεζόν".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ