ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μάχη στην Πόλη για τον Εμενίκε

Feyenoord's Eric Botteghin, left, tries to stop Fenerbahce Emmanuel Emenike, right, during the Europa League group A soccer match between Fenerbahce and Feyenoord, in Istanbul, Thursday, Sept. 29, 2016. (AP Photo)
Feyenoord's Eric Botteghin, left, tries to stop Fenerbahce Emmanuel Emenike, right, during the Europa League group A soccer match between Fenerbahce and Feyenoord, in Istanbul, Thursday, Sept. 29, 2016. (AP Photo) AP

Την στιγμή που ο Ταχτσίδης ντύνεται στα ερυθρόλευκα, στην Κωνσταντινούπολη βρίσκεται σε εξέλιξη η τελική φάση της διαπραγμάτευσης για την απόκτηση του Εμάνουελ Εμενίκε!

Από το ξεκίνημα της εβδομάδας καλά ενημερωμένες πηγές του Ολυμπιακού υποστήριζαν ότι στο τέλος της, το ρόστερ της ομάδας θα είναι ενισχυμένο.

Την ώρα, λοιπόν, που ο Ανδρέας Μπουχαλάκης βρίσκεται στην Αγγλία για να ολοκληρώσει τον ετήσιο δανεισμό του στη Νότιγχαμ (σ.σ. δεν τίθεται θέμα δοκιμής παρά τα σχετικά δημοσιεύματα στο "νησί") και ο Παϊτίμ Κασάμι είναι φευγάτος, ο Παναγιώτης Ταχτσίδης, όπως διαβάσατε νωρίτερα στο Sport24.gr, βρίσκεται στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και... υπογραφές, εκτός απροόπτου.

Την ίδια ώρα, στην Κωνσταντινούπολη βρίσκεται σε εξέλιξη η τελική φάση της διαπραγμάτευσης για τον Εμάνουελ Εμενίκε! Αποτελεί προτεραιότητα για τον Ολυμπιακό η απόκτηση ενός βασικού και μπαρουτοκαπνισμένου σέντερ φορ, μετά το ξαφνικό ναυάγιο της απόκτησης Μποκανί, και η υπόθεση βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωσή της.

Ο ΟΥΣΙΓΙΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Όπως παραδέχονται πλέον και στην Πλατεία Αλεξάνδρας ο αθλητικός διευθυντής Αρμάντο Μάριο Ουσίγιος βρίσκεται στην Τουρκία, προκειμένου να κλείσει το σημαντικό deal ακόμη και μέσα στο Σαββατοκύριακο!

Ο 30χρονος διεθνής Νιγηριανός φορ, αναμένεται να αποτελέσει τον διάδοχο του συμπατριώτη του, Μπράουν Ιντέγε, ο οποίος αποχώρησε τον χειμώνα με προορισμό την Κίνα, στην κορυφή της επίθεσης των "ερυθρολεύκων". Πρόκειται για μία μεταγραφή που κυνηγούν εδώ και μέρες οι αρμόδιοι του συλλόγου, αλλά τα οικονομικά δεδομένα δεν επέτρεψαν να υπάρξουν νωρίτερα ευχάριστες εξελίξεις.

Ο Εμενίκε είναι 36 φορές διεθνής (9 γκολ), ενώ πέρυσι αγωνίστηκε συνολικά σε 27 παιχνίδια με συγκομιδή 8 γκολ και 5 ασίστ. Το συμβόλαιό του λήγει του χρόνου (2018).

Οι σχετικές πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός τα έχει βρει, ή έστω είναι πολύ κοντά σε συμφωνία, με τη Φενέρ (για αγορά του παίκτη) κι εκείνο που απομένει είναι να υπάρξει προσέγγιση στις απολαβές του ίδιου του ποδοσφαιριστή, ο οποίος έπαιρνε πάνω από 2 εκατομμύρια ευρώ καθαρά το χρόνο, ενώ είχε και μπόνους συμμετοχής 12.500 ευρώ ανά αγώνα.

Λέγεται ότι η πρόταση των "ερυθρολεύκων" αφορά διετές συμβόλαιο συνεργασίας με δικαίωμα ανανέωσης για ακόμη έναν, αν ο παίκτης συμπληρώσει συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών με την αποζημίωση του ανά σεζόν κοντά στα δύο εκατομμύρια ευρώ, χρήματα που πέρυσι πήρε ο Όσκαρ Καρντόσο...

Photo credits: (AP Photo)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο Ταχτσίδης στον Ολυμπιακό!
"Σαρώνει" τη βελγική αγορά για στόπερ ο Ολυμπιακός
"Σπίτι μου, σπιτάκι μου" για τον Ομάρ, επέστρεψε και ο Πάρντο
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ