ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μάχη Ολυμπιακού στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για Βραζιλιάνο "κόφτη"

PSV Eindhoven's Marco Van Ginkel, left, and Corinthians' Gabriel battle for possession of the ball during the first half of a Florida Cup soccer match, Wednesday, Jan. 10, 2018, in Orlando, Fla. (AP Photo/John Raoux)
PSV Eindhoven's Marco Van Ginkel, left, and Corinthians' Gabriel battle for possession of the ball during the first half of a Florida Cup soccer match, Wednesday, Jan. 10, 2018, in Orlando, Fla. (AP Photo/John Raoux) AP PHOTO/JOHN RAOUX

Ο Γκάμπριελ της Κορίνθιανς είναι το φρέσκο όνομα που έρχεται από το Σάο Πάουλο, αλλά ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει οριστικά αν ο συγκεκριμένος είναι ο παίκτης που παλεύουν εδώ και μέρες οι "ερυθρόλευκοι".

Εδώ και αρκετές μέρες είχε κυκλοφορήσει η πληροφορία ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση ενός «κόφτη» από την Βραζιλία. Μάλιστα, λεγόταν ότι κινείται τόσο μυστικά που το όνομά του θα διέρρεε αν και εφόσον τον έκλεινε οριστικά!

Τις τελευταίες ώρες όμως κυκλοφορεί το όνομα του Γκάμπριελ της Κορίνθιανς. Πρόκειται για τον 25χρονο Βραζιλιάνο αμυντικό χαφ, ο οποίος είναι βασικός και αναντικατάστατος στην ομάδα του (14 ματς εώς και τη διακοπή του πρωταθλήματος) και κοστολογείται με περίπου 4 εκατομμύρια ευρώ.

Λέγεται ότι μπορεί να είναι αυτός ο παίκτης τον οποίο παλεύει ο Ολυμπιακός να αποκτήσει. Ακόμη και στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, όμως, δεν βάζουν το χέρι τους στη φωτιά για το αν είναι 100% ο Γκάμπριελ ο «εκλεκτός» για την ενίσχυση στα χαφ των Πειραιωτών.

Ίσως υπάρχει και άλλος στη λίστα, το όνομα του οποίου δεν έχει κυκλοφορήσει. Είναι ένα θέμα που χρειάζεται λεπτούς χειρισμούς και για αυτόν τον λόγο δεν βγαίνει το παραμικρό από τον Ολυμπιακό.

Για την ιστορία, ο Γκάμπριελ αποκτήθηκε τον Ιανουάριο του 2017 από την Κορίνθιανς από την Μόντε Αζούλ και τώρα έχει αρχίσει να παίζει βασικός. Συν τοις άλλοις, η Κορίνθιανς πριν από μερικές μέρες πούλησε τον άλλο αμυντικό χαφ που είχε, τον Μαϊκόν, στην Σαχτάρ Ντόνετσκ έναντι 6,5 εκ. ευρώ.

Είναι δύο στοιχεία που θα πρέπει να τα βάλουμε στο τραπέζι και ίσως παίξουν τον ρόλο τους ως προς τη διάθεση της Κορίνθιας, σε περίπτωση που ο Γκάμπριελ είναι τελικά ο παίκτης για τον οποίο παλεύει ο Ολυμπιακός.

AP Photo/John Raoux

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ