ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Μάχη Ολυμπιακού - Σπόρτινγκ για Μας"

DYN808, BUENOS AIRES 23/07/2014, SAN LORENZO RECIBE AL BOLIVAR DE BOLIVIA, POR EL PARTIDO DE IDA DE LAS SEMIFINALES DE LA COPA LIBERTADORES. 
FOTO: DYN/PABLO AHARONIAN.
DYN808, BUENOS AIRES 23/07/2014, SAN LORENZO RECIBE AL BOLIVAR DE BOLIVIA, POR EL PARTIDO DE IDA DE LAS SEMIFINALES DE LA COPA LIBERTADORES. FOTO: DYN/PABLO AHARONIAN. DYN

Στην Αργεντινή πληθαίνουν τα σενάρια που θέλουν τον Ολυμπιακό να βρίσκεται στο κυνήγι του Εμάνουελ Μας. Αντίπαλος των Πειραιωτών η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας.

Σε περίοδο σαρωτικών αλλαγών έχει μπει ο Ολυμπιακός και όπως όλα δείχνουν αυτές θα συνεχιστούν μέχρι το τέλος του Αυγούστου.

Αλλαγές σε διοικητικό επίπεδο, στην άκρη του πάγκου αλλά και στο ρόστερ, με τον Αρτούρ Μαζουακού να είναι ο τελευταίος χρονικά (αλλά όχι γενικά) που αποχώρησε με προορισμό την Γουέστ Χαμ.

Με τους Ιταλούς να αποκαλύπτουν ότι η Παλέρμο απέρριψε πρόταση 8 εκατομμυρίων ευρώ από τον Ολυμπιακό για το "πακέτο" της μεταγραφής των Τζανκάρλο Γκονσάλες (στόπερ) και Ασράφ Λαζάρ (αριστερός μπακ / μέσος), οι Αργεντίνοι έρχονται με τη σειρά τους να υποστηρίξουν ότι οι "ερυθρόλευκοι" κοντράρονται με την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας για τον Εμάνουελ Μας.

Ο 27χρονος (15/1/1989) αριστερός μπακ της Σαν Λορέντσο δεν είναι άγνωστος στο μεταγραφικό ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Είχε ακουστεί το όνομα του και το περσινό καλοκαίρι αλλά και στις αρχές του φετινού, ως υποψήφιου αντικαταστάτη του Αρτούρ Μαζουακού, όταν έφτανε η ώρα να αποχωρήσει ο Γαλλοαφρικανός μπακ.

Ο Ολυμπιακός στο μεσοδιάστημα είχε αποφασίσει να αποκτήσει τον Αλμπέρτο ντε λα Μπέγια, ωστόσο στην Αργεντινή επιμένουν ότι τις επόμενες μέρες ο Μας θα φύγει από την Σαν Λορέντσο με προορισμό είτε τον Πειραιά, είτε τη Λισσαβώνα, τη στιγμή που οι Πορτογάλοι γράφουν για πρόταση 2 εκατομμυρίων ευρώ των Πειραιωτών για τον Αργεντίνο (με ιταλικό διαβατήριο).

Το συμβόλαιο του Μας με τη Σαν Λορέντσο ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2017, ενώ συνολικά με τη φανέλα της νυν ομάδας του έχει πραγματοποιήσει 108 συμμετοχές με 6 γκολ και 11 ασίστ. Ο 27χρονος μπακ είναι 4 φορές διεθνής με την εθνική Αργεντινής.

Στα Εμιράτα ο Ντε Βινσέντι

Ο Τομάς ντε Βινσέντι αποτελεί παρελθόν από τον ΑΠΟΕΛ και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αλ Σαμπάμπ. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Κύπρο, ο Αργεντίνος πωλήθηκε έναντι 3 εκατομμυρίων ευρώ στον σύλλογο από τα ΗΑΕ, ωστόσο η εξέλιξη αυτή θα ωφελήσει οικονομικά και τον Ολυμπιακό που αναμένεται να βάλει περίπου 1 εκατομμύριο ευρώ στα ταμεία του καθώς διατηρούσε ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη.

Τζούτζακ: "Ο Ολυμπιακός ήταν η τελευταία μου ευκαιρία"

Ο Μπάλας Τζούτζακ ρωτήθηκε για την απόφαση του να συνεχίσει στην Αλ Γουάντα, παρά το γεγονός ότι αρχικά είχε αρνηθεί να πάει στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, καθώς επιθυμούσε να παραμείνει στην Ευρώπη.

Ο Ούγγρος διεθνής εξτρέμ αποκάλυψε ότι ο Ολυμπιακός ήταν η τελευταία του ευκαιρία να συνεχίσει την καριέρα του σε ευρωπαϊκό σύλλογο, ωστόσο αυτό δεν συνέβη καθώς η Μπούρσασπορ δεν συμφώνησε στην πρόταση των Πειραιωτών.

"Ο Ολυμπιακός ήταν η τελευταία μου ευκαιρία. Με ήθελαν δανεικό και με οψιόν αγοράς. Αλλά ο πρόεδρος της Μπούρσασπορ αρνήθηκε. Τον καταλαβαίνω, γιατί είχε δεχθεί προσφορά 3,5 εκατομμυρίων ευρώ από την άλλη πλευρά. Επομένως δεν είχα πλέον άλλη επιλογή. Θα μπορούσα να μείνω στην Μπούρσασπορ αλλά δεν το ήθελα ούτε εγώ, ούτε η ομάδα. Δεν επέλεξα τα χρήματα. Συμφώνησα με την Αλ Γουάντα γιατί δεν ήρθε άλλη προσφορά", τόνισε χαρακτηριστικά ο Τζούτζακ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τέλος και επισήμως ο Βίκτορ
Στις 22.00 το Αρούκα - Ολυμπιακός
Ντε Μπουρ: "Είχα επαφές με τον Ολυμπιακό"
"Όχι" για Γκονσάλες και Λαζάρ στον Ολυμπιακό
Παίκτης του Ολυμπιακού ο Αντρέ Μαρτίνς
Ολοκληρώθηκε του Μπέντο στον Ολυμπιακό
Το Top 10 των πωλήσεων του Ολυμπιακού
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ