ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Μάτια" της Τότεναμ για Ρέτσο στο Καραϊσκάκη

"Μάτια" της Τότεναμ για Ρέτσο στο Καραϊσκάκη
Ρέτσος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ολοένα και αυξάνονται οι ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Παναγιώτη Ρέτσο, με την Τότεναμ να στέλνει ανθρώπους της για να παρακολουθήσουν τον Έλληνα στόπερ στον αγώνα με την Παρτιζάν.

Δεν είναι μόνο η Λεβερκούζεν που ενδιαφέρεται για τον Παναγιώτη Ρέτσο, αφού ολοένα και πληθαίνουν οι ομάδες που θέλουν τον 19χρονο αμυντικό και γλυκοκοιτάζουν την περίπτωση απόκτησής του αυτό το καλοκαίρι.

Μετά τη Λεβερκούζεν που έχει δείξει ως τώρα το πιο έντονο ενδιαφέρον, υπάρχουν και άλλα κλαμπ που έχουν ψηλά στη λίστα τους τον διεθνή σέντερ μπακ των Πειραιωτών. Η Άιντραχτ και η Λιόν επίσης είναι δυο εξ αυτών, ενώ εσχάτως προστέθηκε και η Τότεναμ, η οποία θα έχει ανθρώπους της στον αγώνα με την Παρτιζάν απόψε το βράδυ στο Φάληρο (21:45).

Οι Λονδρέζοι θα τσεκάρουν ενδελεχώς τον Ρέτσο, ο οποίος αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού και ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο θα μάθει αναλυτικά από τους σκάουτ της ομάδας του τις λεπτομέρειες της εμφάνισής του και τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού του. Μένει να δούμε αν η Τότεναμ θα κινηθεί για την απόκτησή του.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ